Telo

ZBOG SOFIJINE HALJINE SVIMA PALE VILICE, ŠTA JE TO NA LEĐIMA?! U ovoj kreaciji samo najhrabrije smeju da izađu na ulicu! (FOTO)

Atraktivna manekenka se odlučila na krajnje neobičnu toaletu, ali u njoj je njeno zgodno telo maksimalno došlo do izražaja.

15.10.2024 20:01

ZBOG SOFIJINE HALJINE SVIMA PALE VILICE, ŠTA JE TO NA LEĐIMA?! U ovoj kreaciji samo najhrabrije smeju da izađu na ulicu! (FOTO)
ATA images

Dizajnerka i nekadašnja manekenka Sofija Milošević (32) ima dva sina sa fudbalerom Lukom Jovićem. Dugi niz godina slavni par uživa u srećnoj vezi, a ona svakodnevno iznenađuje javnost svojim fotografijama. Iako se dvaput porodila i dalje ima perfektno zategnutno telo, a nije tajna da joj u tome pomaže i teretana kojoj je verna. Poslednja objava je ipak nadmašila sve prethodne.

Sofija se pojavila u crnoj malenoj haljini koja je bila krajnje neobičnog kroja. Kreacija je za početak u gornjem delu bila providna, pa se jasno videlo da je dizajnerka ispod nje ponela crni brushlater. Materijal je bio u vidu crne tkanine i prozirnog tila, a veći deo dugih rukava, struka i kukova, bio je totalno providan.

Kreacija je u donjem delu imala suknju koja je bila ultrakratka, pa su do izražaja došle duge i vitke Sofijine noge. Međutim, glavni akcenat bio je kada se toaleta pogleda s leđa. Naime, izgleda da se haljina kopča oko vrata, a cela leđa do početka zadnjice su otvorena. Jasno se vidi linija od grudnjaka koji se pozadi kopča, kao i crne tange koje je manekenka ponela. 

Preko ove neobične haljine ogrnula je crni oversajz sako ravnog kroja, dok je celokupan stajling zaokružila sjajnom crvenom torbicom i providnim salonkama visokih potpetica čiji je vrh bio crven. Mnogi su se oduševili i načinom na koji je Miloševićeva stilizovala kosu. Naime, frizuru koja joj je na paž u prednjem delu podigla je šnalom, dok je usledila i nešto jača šminka. 

Budući da se ona dugo bavila manekenstvom i da je i sama dizajnerka, jasno je da je navikla da potpuno neobične kreacije, poput ove iznese na najbolji mogući način. 

Fotografije su za nepun dan dobile oko 11.000 sviđanja, dok su se rekacije smenjivale. 

- Kakva zapanjuća haljina, koja tebi stoji savršeno! - 

- Vau, ovaj izgled je apsolutno savršen! - 

- Toliko šik! - 

- Neverovatno moćno! - 

- Jače i brutalnije ne može! - 

- Živa bila 100 godina! - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)