Telo

OBUKLA KAPUT NA GOLO TELO, PA GA RASTVORILA PRED 100.000 LJUDI! Evo zašto svi uzdišu za Marijanom Mateus, haos na mrežama! (FOTO)

Dizajnerka živi život punim plućima i na početku šeste decenije izgleda nikad bolje.

15.10.2024 17:45

OBUKLA KAPUT NA GOLO TELO, PA GA RASTVORILA PRED 100.000 LJUDI! Evo zašto svi uzdišu za Marijanom Mateus, haos na mrežama! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (53), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotara Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona živi na destinaciji Beograd-London, budući da poseduje kuće na oba mesta, a zbog brojnih što prijateljskih, što poslovnih okupljanja svakodnevno se zatiče na najrazličitijim destinacijama.

Ovoga puta ona je pobrala brojne simpatije, budući da je objavila serijal fotografija, kako u bundama, tako i u kaputima, a najveću pažnju privukla je prva fotografija na kojoj je Marijana u kaputu ispod koga na prvi pogle deluje kao da nema baš ništa. 

Dizajnerka je pozirala u krem kaputu koji se u struku vezivao pojasom, a otvor je iskoristila da istakne svoje duge vitke noge. Primetno je da Mateusova i u pedesetčetvrtoj godini ima telo na kom bi joj pozavidele mnoge dame. Kosu je pustila da pada iza leđa, dok je od nakita ponela zlatne alke. Stajling je zaokružila krem salonkama visokih potpetica koje su imale crni vrh, budući da je i kaput bio obrubljen tananom, crnom kožnom trakom.

- Koja vam se kombinacija najviše sviđa - upitala je dizajnerka.

Istog trena usledila je salva pohvala na račun njenog besprekornog izgleda.

- Neverovatno lepa i savršena - 

- Gospođa Maki jednom rečju božanstvena - 

- Marijana, omađijala si me! - 

- Auuuuuu, ženo božija! - 

- Pa ti sve mlađa, Maki! - 

-  Kraljica! - 

Čini se da je ulaskom u šestu deceniju kreatorka rešila da skrati suknju i produži dekolte. Ma koliko je pojedini komentarisali da se ponekad oblači neprikladno za svoje godine, a više kao tinejdžerka, Mateusova za to "ne daje ni pet para" i nastavlja da provocira.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)