Telo

ŽENA SRPSKOG TENISERA SAMO U PROVIDNOJ SPAVAĆICI! Fanovima pale vilice!

Dizajnerka rasplamsala maštu svima.

06.10.2024 23:15

ŽENA SRPSKOG TENISERA SAMO U PROVIDNOJ  SPAVAĆICI! Fanovima pale vilice!
Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević (41), poznata je i po talentu i po lepoti. Da ono što je dobro ne treba menjati Tipsarevićeva odavno primenjuje u praksi. Ostala je verna dugoj plavoj kosi, preplanulom tenu i izvajanoj figuri, a to je posebno došlo do izražaja i ovog puta.

Naime, Biljana je na priči na Instagramu objavile fotografije na kojima je samo u beloj, svilenoj spavaćici. Model je takav da je savršeno pristajao zgodnoj dizajnerki. Ona sa suprugom Jankom trenutno boravi u Atini, a fotografije koje je objavila prikazuju da je smeštana na primorju i to u neposrednoj blizini mora, budući da se iza njen prostirao bajkovit pejzaž.

Instagram-biljanatipsarevic

Biljana Tipsarević u svilenoj spavaćici

Ipak, fanovi dizajnerke su bili više oduševljeni Biljanom koja je pozirala u svilenoj spavaćici na tanke bretele. Bilo je primetno da ispod nje nije ponela brushalter, pa su se nazirale i njene bujne grudi, dok joj je svila klizila niz telo. Budući da je ova spavaćica bila maksi dužine, usledio je dubok šlic, dok je ispod grudi bio sloj od providnog belog tila. 

Biljana je pozirala bez trunke šminke i sanjalačkog pogleda usmerenog u daljinu, a jedina mana ovih objava bila je u vidu toga što su fotografije podeljene u vidu priče, te njeni pratioci ovaj put nisu bili u prilici da je obaspu komplimentima na račun savršene lininije i mladolikog lica i početkom pete decenije.

Instagram-biljanatipsarevic

Biljana Tipsarević u svilenoj spavaćici

Podsećamo, Biljana je poznata po kreiranju haljina koje često nose brojne poznate ličnosti. Da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, Biljana to i dokazuje, a njen rad na stvaranju elegantnih kreacija, koje su uglavnom predviđene za specijalne prilke, odavno je prepoznat širom sveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)