Moda

DANIJELA DIMITROVSKA PONELA MINIJATURNU HALJINU IZ KOJE SVE KIPI, FANOVI U TRANSU: "Procvetala si posle razvoda" (VIDEO)

Prošetala ulicama Beograda kao modnom pistom!

04.10.2024 22:10

DANIJELA DIMITROVSKA PONELA MINIJATURNU HALJINU IZ KOJE SVE KIPI, FANOVI U TRANSU: "Procvetala si posle razvoda" (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska (37) privlači pažnju javnosti svojom besprekornom lepotom, a nedavni video dodatno je potvrdio da se radi o zaista retkoj lepotici. Iako se bliži petoj deceniji života, Danijela ostavlja utisak da nikada bolje nije izgledala. 

Voditeljka "Jutra na Blicu" objavila je vreli snimak noćnog izlaska i zapalila društvene mreže. Ponela je malu crvenu haljinu, prilično jednostavnog kroja koju je prošetala ulicama Beograda baš kao na modnoj pisti. Haljina je bila veoma dubokog dekoltea, a primetno je da zgodna voditeljka ispod nje nije ponela brushalter, pa je njeno bujno poprsje bilo u centru pažnje.

Haljina je uz to bila uska, ali nije se prijanjala skroz uz telo, dok je dužina bila ultrakratka. Tako su i njene duge zgodne noge došle do izražaja. Ako se tome doda graciozan Danijelin hod koje su godine i godine manekenkstva na nju ostavile, njeni fanovi nisu znali u šta pre da gledaju.

Veliku pažnju pokupile su i cipele krajnje neobičnih štikli. Naime, Dimtrovska se opredelila za crvene lakirane salonke, čije su štikle bile providne i krajnje unikatne. Danijela je celokupan stajling zaokružila šljaštećom srebrnom torbicom i velikim visećim bisernim minđušama. Preko haljine je kasnije ponela ravan oversajz crni sako sa belim prugama. Odlučila se za svetlucavu šminku zemljanih tonova, koja je samo dodatno istakla njen preplanuli ten.

 

 

- Vidim crveno - dodala je ona u opisu snimka.

Objava je dobila veliki broj sviđanja, dok su se njeni fanovi složili u jednom, a to je da ona nikad nije izgledala bolje.

- Svetska, a naša! 

- Stil, stav, šarm, sve ima!

- Koliko samopouzdanje, lepota čista.

- Danijela je uvek lepa, ali posle razvoda je nekako se*sipilnija, tačnije "bruka" koliko je lepa!

- Slika govori vise od reči. Srećno lepoto!

- Žena je procvetala posle razvoda! Treba imati snage za to. Bravo!

Podsećamo, voditeljka je bila u braku sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim ima sina. Oni su u odličnim odnosima danas, a razveli su se pre dve godine. Prošle godine saznalo se da Danijela uživa u ljubavi sa šest godina mlađim fudbalerom Jevremom Kosnićem, što je potvrdila i ona sama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)