Moda

SRPSKA VODITELJKA SPOJILA NESPOJIVO: Mala bela haljina i OVO od obuće - deluje čudno, ali želi ih svaka žena! (FOTO)

Aleksandra Jeftanović osvaja svakim korakom.

29.09.2024 22:30

SRPSKA VODITELJKA SPOJILA NESPOJIVO: Mala bela haljina i OVO od obuće - deluje čudno, ali želi ih svaka žena! (FOTO)
Instagram-printscreen-aleksandra.jeftanovic

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) se nedavno pojavila u neobičnoj beloj haljini u kojoj je bila i te kako zapažena. Ponela ju je bez bushaltera, budući da ovakva kreacija to nije dozvoljavala. Maleni top išao je preko grudi, dok se materijal nadovezivao na top i išao oko vrata. 

Ispod grudi je usledio prorez ispod koga je išla suknja viskog struka. Ona je strogo pratila liniju tela i dosezala dužinu do ispod kolena. Voditeljka je pustila dugu crnu kosu da joj opušteno pada, opredelila se za šminku u zemljanim tonovima, dok je ponela sat i narukvice. 

Da spaja nespojivo, dokazala je i ovaj put kada je celokupan stajling zaokružila minijaturnom ljubičastom torbicom koja je dovoljna tek za telefon, dok su uz ovakvu haljinu izostale glamirozne visoke potpetice, već je Aleksandra ponela bele baletanke, koje su uz to bile i potpuno providne. Model je bio prilično neobičan, budući da su se kompletna stopala videla, ali mnoge njene pratiteljke su se odmah zaljubile u ove netipične baletanke.

- Oblače mi se lepe haljine i ide mi se negde - dodala je u opisu zgodna voditeljka. 

 

 

Objava je u rekrodnom roku naišla na veliki broj komentara.

- Po mogućstvu ide ti se na more.

- Stvarno, kao da nisi odavno bila!

- Molim te reci gde naći takve baletanke!

- Videla sam te pre neki dan i izgledalo je kao da te poznajem, toliko si normalna i mnogo lepša nego na slikama.

- Kao i uvek, predivna žena sa stilom.

Aleksandra gazi petu deceniju i svega par godina deli je do ulaska u šestu, ali malo ko bi joj dao godine koje ima. Izgleda da šta god da ona obuče, bio to markiran i papreno skup ili sasvim pristupačan komad garderobe, na njoj to dobija magijsku moć. To je bio dovoljan razlog da je zapaze kao damu istančanog stila, pa je nedavno zvanično postala i deo Armani tima.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Xa xa xa xa xa

29.09.2024 23:32

Paćenica bila i.ostala. Nadrndani miš. Smešna je