Moda

MONIKA BELUČI SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU NIKAD ŽEŠĆA: Ljudima popadale vilice od ove haljine, a onda se pojavio ON! (VIDEO)

Glumica oduševila sve pripijenom toaletom na Lumijer filmskom festivalu, a evo zašto joj nije silazio osmeh.

15.10.2024 16:15

MONIKA BELUČI SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU NIKAD ŽEŠĆA: Ljudima popadale vilice od ove haljine, a onda se pojavio ON! (VIDEO)
Credit: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Ovogodišnji Lumijer filmski festival u Lionu u Francuskoj otvoren je u pravom gala stilu, u prisustvu brojnih svetskih filmskih zviezda. Među njima je posebnu pažnju privukla glumica Monika Beluči, koja je na crvenom tepihu zasijala u društvu partnera reditelja Tima Bartona

Najlepša žena sveta uspela je da šokira javnost po ko za koji put. Monika, koja je godinama verna crnoj boji, odlučila se za nešto sasvim drugačije. Naime, ona je ponela kreaciju modne kuće "Sen Loren" u boji čokolade, idealnoj za jesen. Haljina je krojena tako da prati liniju tela i naglašava sve njene obline, dok nabori sa strane dodatno ističu njenu ženstvenost. Gola ramena dodala su čitavoj kombinaciji zavodljiv pečat, čineći celokupan izgled sofisticiranim.

Glumica je kompletan stajling upotpunila svetlucavom torbicom u istoj nijansi haljine, kao i crnim sandalama od prevrnute kože s visokim potpeticama. Od nakita je odabrala samo kartije dijamantsku narukvicu, koja je dodala diskretnu dozu glamura.

Na prvi pogled činilo se da je Monika došla sama, sve kamere bile su usmerene u njenom pravcu. Ona je prošetala crvenim tepihom, a onda dala znak rukom da sačekaju. Vratila se iza crvene zavese i povela za ruku Bartona, još jednom pokazavši da više nigde ne ide bez njega.

Monika i Tim celo veče su proveli zajedno, uživajući u pažnji kamera i ljubaznim osmesima koje su razmenjivali. Zajedničko pojavljivanje na ovom festivalu za njih ima posebno značenje, jer je upravo tamo, na istom događaju pre dve godine, njihova ljubavna priča započela. Tada je Monika uručila Bartonu Lumijer nagradu za životno delo, ne sluteći da će ih ta prilika spojiti i u privatnom životu.

Iako su njih dvoje na početku izazvali iznenađenje kao par, sada su nerazdvojni i bez ustručavanja pokazuju međusobnu naklonost, potvrđujući time snagu svoje veze. U početku se mesecima šuškalo o njihovoj vezi, fotografisani su kako se drže za ruke za Dan zaljubljenih prošle godine, a onda je Monika u junu 2023. otvoreno priznala da je u srećnoj vezi sa uspešnim rediteljem.

- Drago mi je što sam upoznala ovog čoveka, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu… Znam ga kao čoveka, volim ga, a sad ću ga upoznati i kao reditelja, počinje još jedna avantura - rekla je tada italijanska lepotica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)