Moda

MONIKA BELUČI IZDOMINIRALA NA CRVENOM TEPIHU, NJENOM DEČKU SVI ZAVIDE: Dekolte mami poglede, a jedan detalj je oduševio

Svi su bili oduševljeni pojavom glamuroznog para.

27.09.2024 11:45

MONIKA BELUČI IZDOMINIRALA NA CRVENOM TEPIHU, NJENOM DEČKU SVI ZAVIDE: Dekolte mami poglede, a jedan detalj je oduševio
Credit: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica Monika Beluči i reditelj Tim Barton ponovo su privukli pažnju javnosti na 72. San Sebastijan međunarodnom filmskom festivalu, koji se održava od 20. do 28. septembra. Na crvenom tepihu, njihov dolazak bio je pravi spektakl, a par je izgledao "lud od ljubavi".

Monika se pojavila u stilu vanvremenskog holivudskog glamura, obučena u dugu crnu haljinu od pliša, sa elegantnim dugim rukavima koji su isticali primamljiv izrez oko vrata. Dok je pokušavala da prikrije dekolte, Monika je brzo ponosno pokazala svoj savršen stajling, dopunivši ga crnim naočarima za sunce i clutch torbicom sa zlatnim detaljima.

Credit: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tim Barton i Monika Beluči

Tim Barton, prepoznatljiv po svom jedinstvenom stilu, nije štedio na romantičnim gestovima. Par je razmenjivao poljupce, delujući srećno i skladno, što je samo dodatno potvrdilo da njihova veza ima potencijal da traje.

Komentari na njihovu romansu variraju: dok jedni ističu da su savršen par, drugi se pitaju šta Monika vidi u Timu. Ipak, mnogi su saglasni da je Barton filmski genije, te da njihova veza zaslužuje dublju analizu. "Ako sam sa njim, to je pre svega zato što me njegova duša dotiče," izjavila je Monika za Marie Claire, naglašavajući da želi da podeli ne samo ljubav, već i radno iskustvo sa njim.

U francuskom izdanju Elle magazina, Monika je potvrdila njihovu romansu:

- Drago mi je da sam upoznala čoveka, to su retki susreti u životu. Sada krećem u novu avanturu kao njegova partnerka i kao glumica u njegovom filmu 'Beetlejuice 2'.

Monika i Tim su se prvi put upoznali pre 17 godina, ali su se zbližili tek nakon ponovnog susreta na Filmskom festivalu u Lionu. Vest o njihovoj romansi pojavila se u februaru, kada je Paris Match otkrio da su se sreli 2006. godine, ali su se zapravo zbližili tek mnogo godina kasnije.

Monika iza sebe ima brak sa Vensanom Kaselom i Klaudijem Karlosom Basoa, dok Tim Barton ima svoj jedinstveni ljubavni put. Njihova priča nastavlja da intrigira javnost i podstiče razgovore o ljubavi, umetnosti i životu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)