Lice

EVO KAKO ZAPRAVO IZBLIZA IZGLEDA LICE DEMI MUR: Ima 61 godinu i niže plastične operacije, ali jedno joj odaje godine

Fotografija lica glumice otkriva pravu istinu.

17.09.2024 12:20

EVO KAKO ZAPRAVO IZBLIZA IZGLEDA LICE DEMI MUR: Ima 61 godinu i niže plastične operacije, ali jedno joj odaje godine
Credit: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Američka glumica Demi Mur (61) još jednom je zasijala na crvenom tepihu premijere svog najnovijeg filma "The Supstance", održanoj u Los Anđelesu. Obukla je zapanjujuću crveno-crnu haljinu sa otvorenim ramenima, šezdesetogodišnja holivudska ikona privukla je poglede i komentare obožavatelja i medija, ne samo zbog svoje uloge, već i zbog svog izvanrednog izgleda.

U "The Supstance", Demi Mur tumači ulogu starije žene koja se bori sa gubitkom svoje karijere i društvenim statusom, ali otkriva sredstvo koje je čini mlađom verzijom sebe. Iako je film fantastičan prikaz borbe protiv starenja, činilo se da je sama glumica pronašla sopstveni "eliksir mladosti" u stvarnom životu. Ipak, to nije slučaj. 

Ranije su se pojavili navodi da je Mur prošla kroz estetske zahvate, ali glumica je 2007. godine demantovala sve glasine. Nedavne informacije, međutim, sugerišu da je Demi mogla biti uključena u značajnu seriju plastičnih operacija vrednih oko 330 hiljada dolara. Prema rečima dr Marka Solomonosa, estetskog hirurga, Demi Mur je navodno imala ugradnju grudi, operaciju nosa i brojne zahvate protiv starenja.

- Vidljivo je da je Demi počela s estetskim zahvatima još u svojoj mladosti. Podizanje usana, botoks, laserski tretmani i rinoplastika su očigledni na njenom licu, ističe dr Solomonos. On dodaje da su bore minimalne, što sugeriše da koristi različite metode pomlađivanja.

Credit: Etienne LAURENT / AFP / Profimedia

Danas lice Demi Mur izgleda ovako

Dok Demi Mur nije direktno komentarisala sve te spekulacije, jedino je priznala da su joj prednji zubi umetnuti, što je otkrila tokom gostovanja u emisiji "The Tonight Show" s Džimijem Falonom, gde je otkrila da su joj ispala dva prednja zuba.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)