Zanimljivosti

GLUMICA GA JE LUDO VOLELA: Venčali su se u ponoć, 90-ih izbegli u London, a onda je usledio KRAJ i borba sa depresijom

"Da nema teških trenutaka, ne bih znala da je to život."

08.09.2024 18:50

GLUMICA GA JE LUDO VOLELA: Venčali su se u ponoć, 90-ih izbegli u London, a onda je usledio KRAJ i borba sa depresijom
Milan Maricic/ATAImages

Glumica Ana Sofrenović i glumac Dragan Mićanović, nekada jedan od omiljenih glumačkih parova u Srbiji, stavili su tačku na svoj brak nakon 13 godina zajedničkog života i to 2011. godine. Njihova ljubavna priča, koja je započela u mladosti i nastavila se brakom iz bajke, završila se razvodom.

Zabavljali su se nekoliko godina, a odluka da kažu sudbonosno "da" bila je sve samo ne uobičajena. Ana i Dragan odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su zatražili da ih venča tačno u ponoć. Brzo nakon toga, dobili su prvo dete, ćerku Ivu, a šest godina kasnije i drugu ćerku, Lenu.

 

 

Njihov brak je prošao kroz mnoge izazove, uključujući tešku 1999. godinu, kada su zbog ratnih prilika napustili Srbiju i preselili se u London. Život u inostranstvu nije bio lak. Dragan se suočio s poteškoćama u pronalaženju posla, a u jednom trenutku je čak razmišljao da radi kao perač prozora kako bi prehranio porodicu. Ipak, ubrzo su oboje dobili priliku da se angažuju u britanskoj filmskoj industriji, što im je omogućilo stabilniji život.

Međutim, uprkos ljubavi koja je izgledala idealno, par je na kraju odlučio da se razvede. Ana je kasnije priznala da je ovaj period bio izuzetno težak za nju i da je pala u depresiju, što je otvoreno podelila sa javnošću.

- U životu sam se najviše borila za stvari u koje sam verovala kao što su iskrenost, snaga, autentičnost, tačnost, otkriće novog. Nisam uvek bila uspešna u tome, ali borba i nije da uvek uspete. Život je sastavljen i od lepih i od ružnih trenutaka - pričala je ona svojevremno za medije.

 

 

Uprkos razvodu, Ana i Dragan su ostali u dobrim odnosima, a 2013. godine čak su zajedno snimili reklamu za jednu banku. Iako su oboje priznali da se ljubav ugasila, nastavili su da neguju blizak odnos zbog dvoje dece. Glumica je danas, kako sama kaže, zrelija i jača nego ikad, iako priznaje da je borba sa depresijom posle razvoda bila prisutna.

- Da nema teških trenutaka, ne bih znala da je to život. Jedna od težih faza je bila depresija. Još sam tu, tako da mora da sam izašla jača. Prošla sam dobar "dril", osnažila sam i dosta sazrela. Imalo je puno veze sa sazrevanjem i ne mislim na godine, mislim na to da životne faze ne teku uvek sa godinama. Drago mi je što nisam izgubila osmeh i čar igre. I to neko dete u sebi - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)