Telo

ŽENA FUDBALERA POZIRALA U MALENOJ SPAVAĆICI NEPUNA 3 MESECA POSLE TREĆEG POROĐAJA: Grmi kako izgleda, svima pale vilice

Manekenka uživa sa porodicom na Ibici.

20.08.2024 20:20

ŽENA FUDBALERA POZIRALA U MALENOJ SPAVAĆICI NEPUNA 3 MESECA POSLE TREĆEG POROĐAJA: Grmi kako izgleda, svima pale vilice
Printscreen/Instagram/callmelolitalove

Manekenka Jovana Đorđević, nekada Jovana Švonja, supruga je fudbalera Filipa Đorđevića. Sa njim ima troje dece, dva sina i ćerku. Ona je treće dete dobila krajem maja, iznenadivši sve objavom na Instagramu. Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama, mnoge je zabrinulo odsustvo njenih objava, ali izgleda da je poznati par Jovaninu trudnuću krio od očiju javnosti. 

Nedavno je objavila serijal fotografija sa Ibice gde je trenutno na odmoru sa suprugom i decom. Najveću pažnju dobila je njena fotografija u crvenoj spavaćici. Jovana je pomalo pospana pozirala u malenoj crvenoj mini haljini na bretele koja je po svemu sudeći ili za plažu ili u formi spavaćice. Duga crna kosa padala joj je duž leđa po preplanulom telu, dok su u prvom planu bile kako njene bujne grudi, tako i njene duge noge.

 

 

Ništa manje popularne nisu prošle ni fotografije sa plaže. Na njima manekenka pozira u bikiniju jorgovan boje koji je kompletno istakao njene bujne grudi, dok je u donjem delu imala dnevnu sukinju dubokog šlica. Mnogima nije promaklo da je Jovana srećnija nego ikada, tako da je gotovo sve fotografije krasio njen iskreni širok osmeh.

Ono što je izneadilo sve je da je manekenka u rekordnom roku posle porođaja telo dovela u savršenu formu. Neverovatna dva do tri meseca bili su sasvim dovoljni da Jovana zablista u još većem sjaju. Primetno je da je imala poveći stomak, budući da je objavila fotografije tik pred rođenje trećeg deteta, ali na njenom telu se ne vidi ni trag nedavne trudnoće. Čini se da ova mama čak troje mališana izgleda savršeno.

 

 

Njeni fanovi, kojih samo na Instagramu broji 372.000 su je počastili komplimentima koje svakako zaslužuje.

- Bože, prelepa i prezgodna ženo!

- Fenomenalno izgledaš!

- Kakva linija posle porođaja.

- Najlepša žena na svetu.

- Boginja.

 

 

Podsećamo, Jovana je sa suprugom Filipom deceniju u ljubavi. Oni su se upoznali 2014. godine. Nakon samo tri meseca su se verili, a u oktobru iste godine su se venčali. Jovana je dospela u žižu javnosti kada je 2012. godine tokom snimanja spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Ostala je bez kose i 50 odsto tela joj je bilo u opekotinama. Srećom, uspešno se oporavila i izgleda kao da se to nikada nije dogodilo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)