Telo

PEVAČICA SE SKINULA, A NIKAD MRŠAVIJA! Marija Mikić se pokazala nakon dva porođaja, ovakvo telo samo da poželiš (FOTO)

Koliko dobro izgleda!

09.08.2024 20:25

PEVAČICA SE SKINULA, A NIKAD MRŠAVIJA! Marija Mikić se pokazala nakon dva porođaja, ovakvo telo samo da poželiš (FOTO)
instagram-wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić se dva puta porodila u kratkom periodu, a sa partnerom Jovanom Pantićem ima dvoje dece i to sina Miliju koji je mlađi i ćerku Đurđu. S obzirom na to da ima malu decu, Marija je svakodnevno aktivna sa njima, a takođe se ubrzo oba puta nakon porođaja vratila na scenu te je njen dan pun aktivnosti i obaveza. Marija ne staje, a fizička aktivnost se odrazila i na njenu kilažu, a ona je vidno smršala.

Pevačica je podelila nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama, a mi nismo mogli, a da ne zapazimo fantastičnu liniju. Ni gram sala, vitke noge i uzak struk - Marija izgleda nikada bolje! 

Nakon napornog perioda i rada, pevačica se sa suprugom i decom uputila na odmor i to u hotel sa bazenom gde svi mogu podjednako da uživaju. Ona je poslednjoj objavi na Instagramu pokazala kako izgleda jedan njihov dan te možemo videti nasmejanog sina i preslatku ćerku kako pozira. 

instagram-wwwmarijamikiccom

Marija Mikić nikada zgodnija

Marija je takođe iskoristila priliku da pozira u belom jednodelnom bikiniju, a vitke noge i preplanuli ten je istakla u prvi plan. Nismo jedini koji su primetili promenu te su mnogobrojni korisnici ispod njene fotografije pisali:

- Makii!

- Koliko si smršala!

- Najlepša!

- Prelepa - pisali su joj ispod fotografija pozitivne komentare, a mnogi su svoje oduševljenje izražavali kroz emotikone srce i drugih smajlija.

Da li se vama sviđa ova promena Marije Mikić?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)