Zanimljivosti

GLUMICA NAJZAD OTKRILA TAJNU 4 DECENIJE DUGE VEZE SA POZNATIM GLUMCEM: "Ne dajte da vas lažu, istina je u ovome!" (FOTO)

Par nikada nije ozvaničio svoj odnos, a i dalje "pucaju" od ljubavi.

03.10.2024 13:47

GLUMICA NAJZAD OTKRILA TAJNU 4 DECENIJE DUGE VEZE SA POZNATIM GLUMCEM: "Ne dajte da vas lažu, istina je u ovome!" (FOTO)
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Holivudska glumica Goldi Hon, poznata po vedrom duhu i više od četiri decenija dugoj vezi sa glumcem Kurtom Ruselom, iznela je neočekivanu, ali iskrenu tajnu njihove 40-godišnje ljubavi. Naime, ako je suditi prema njenim rečima, tajna njihove višedecenijske veze je upravo dobar se*s. 

Goldi (78) je na nedavnoj dobrotvornoj večeri svoje fondacije "MindUP", otvoreno progovorila o tome šta održava njihov odnos sve ove godine. Dok su Goldi i Kurt (73) razgovarali sa novinarima E! News, glumica je istakla važnost intimnosti u vezi. 

- Morate imati dobar se*s. Intimni odnos je nešto što povezuje partnere i stvara veći osećaj pripadnosti. Ljudi koji imaju zdrave se*sualne odnose obično traju mnogo duže. Međutim, nije stvar samo u se*su, već u toplini i intimnosti koju on stvara - istakla je glumica, a o tome je pisao i People.

Ovaj par, poznat po tome što je u vezi od 1983. godine, deli četvoro dece. Oliver i Kejt Hadson su deca iz Goldinog prethodnog braka sa Bilom Hadsonom, dok je njihov sin Vajat Rasel zajedničko dete. Kurt ima i sina Bostona iz ranijeg braka.

Osim intimnosti, Goldi je istakla da dugogodišnji partneri moraju prihvatiti činjenicu da su različite osobe.

- Ne razmišljate uvek na isti način. To morate prihvatiti, ali se morate i zapitati: Da li nam je zabavno? Da li ovo zaista želimo? Da li se smejemo zajedno? Da li delimo iste interese? Nema potrebe da delimo sve, ali je važno da zaista volite osobu sa kojom ste - zaključila je ona.

Kurt je dodao svoje mišljenje o tome šta dugoročne veze čini uspešnim. 

- Većina parova, nakon toliko godina, prošla je kroz gotovo sve što postoji - i uspone i padove. Razumete šta znači biti zajedno. Volim što smo se upoznali i što i dalje uživamo jedno u drugom. I dalje volimo da budemo zajedno - dodao je on.

Goldi i Kurt, iako nisu venčani, postali su simbol dugotrajne ljubavi u Holivudu, dokazujući da poštovanje, smeh i, kako Goldi kaže, "dobar se*" čine savršen recept za srećnu vezu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)