Zanimljivosti

SLAVNU GLUMICU JE SAMO ZBOG JEDNE STVARI HOLIVUD PREKO NOĆI ODBACIO: Umrla je od raka, ogorčena i usamljena (FOTO)

Ovo nisu mogli da joj oproste, to ju je koštalo karijere.

29.09.2024 21:10

SLAVNU GLUMICU JE SAMO ZBOG JEDNE STVARI HOLIVUD PREKO NOĆI ODBACIO: Umrla je od raka, ogorčena i usamljena (FOTO)
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Holivudska glumica Kirsti Eli preminula je pre dve godine, u svojoj 71. godini od raka. Najpoznatija je po ulozi u seriji "Kafić Uzdravlje" (Cheers). Međutim, godinama je bila u senci filmske industrije, a razlog tome, kako je tvrdila, bile su njeni politički stavovi.

Kristi je 2021. godine na Tviteru izrazila nezadovoljstvo zbog toga što ju je većina kolega ignorisala, rekavši da je samo troje ljudi iz sveta filma prati na društvenim mrežama. 

- Biti konzervativac u Holivudu gore je od bilo kojeg drugog greha - napisala je tada.

 

 

Tvrdila je da je njen status u Holivudu počeo da se urušava nakon što je 2016. godine podržala Donalda Trampa

- Sviđala sam im se kad sam 2008. i 2012. glasala za Baraka Obamu, ali kad sam promenila političko mišljenje, mnogi su me odbacili. Zamerali su mi što iznosim svoja politička uverenja. To je dovelo do toga da sam ostala bez uloga, iako sam ista osoba - jadala se ona tada.

Glumica se osvrnula i na specifičnost Holivuda, dodajući da su joj umetnici oduvek delovali kao slobodoumni ljudi, ali da ju je ova promena stava dovela u nezavidnu poziciju. 

- Možete da kuvate met, možete da spavate sa prostitutkama... sve je u redu dok ne glasate za Trampa. Proglasili su me negativkom. Osećam se totalno kao da sam u Zoni sumraka - isticala je često, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Njena smrt izazvala je talas sećanja i izraza tuge među kolegama i prijateljima. Ted Denson, još jedan od njenih bliskih saradnika iz serije, prisetio se emotivnog trenutka sa njom.

- Danas sam gledao staru epizodu "Kafića Uzdravlje". Kirsti je bila briljantna u svojoj ulozi, njena sposobnost da glumi ženu na ivici nervnog sloma bila je i dirljiva i smešna. Nasmejala me je tada, a i danas, 30 godina kasnije. Kada sam čuo vest o njenoj smrti, osećao sam se tužno i zahvalno za sve trenutke koje smo podelili. Njeno zlatno srce će mi nedostajati - istakao je glumac.

 

 

Jedna od njenih poznatijih veza bila je ona sa glumcem Džonom Travoltom, njenim partnerom iz filma "Vidi ko priča". 

- Kirsti je bila jedna od najposebnijih veza koje sam ikada imao. Volim te Kristi. Znam da ćemo se ponovo videti - napisao je glumac na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)