Zanimljivosti

GLUMICA ZBOG ULOGE JELA ŽIVE INSEKTE I ŽABE: Perika, dlake ispod pazuha i jeziva scena koju je jedva snimila! (FOTO)

To može samo Hale Beri!

29.09.2024 17:50

GLUMICA ZBOG ULOGE JELA ŽIVE INSEKTE I ŽABE: Perika, dlake ispod pazuha i jeziva scena koju je jedva snimila! (FOTO)
Credit: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Glumica Hale Beri (58) podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu niz intrigantnih snimaka iza kulisa sa seta njenog novog filma "Never let go" (Nikad ne puštaj), u kojem igra jedan od najsloženijih likova u karijeri. Ona je ponovo uspela da privuče pažnju skoro devet miliona pratilaca na Instagramu, otkrivajući ne samo fizičku, već i psihološku transformaciju kroz koju je prošla kako bi ušla u lik zaštitničke majke, jednostavno nazvane "Mama" u najnovijem filmu.

Glumica je podelila video u kojem pokazuje kako se priprema za ulogu, uz lažne dlake ispod pazuha, veštačke tetovaže i različite perike.

- Mama u nastajanju - napisala je u opisu svoje objave, naglasivši da je uloga "jedna od najkompleksnijih" koje je do sad igrala, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Snimci su odmah privukli pažnju, prikupivši više od 100.000 lajkova. U jednom od videa, glumica se našalila sa umetnicom za šminku, Normom Paton-Lovin, upitavši: "Šta si mi to uradila, Norma?" Šminkerka je odgovorila kroz smeh, priznajući da je Hale bila spremna na brojne transformacije zbog uloge. 

- Hvala ti, Hale, što si mi dozvolila da te dovedem do krajnjih granica za tvoj lik - komentarisala je Norma ispod objave.

Snimci takođe otkrivaju glumicu u različitim izdanjima, od kratke, plave kose sa šiškama, uz hrabri dekolte u teksas prsluku i pink brushalteru. U jednoj od fotografija, Hale je pokazala stomak u mišićima, pozirajući u toplesu, što je izazvalo dodatne reakcije njenih fanova.

 

 

Hale je podelila kako je koristila elemente metodske glume, te je morala da jede insekte i sirove žabe kako bi u potpunosti ušla u ulogu. Takođe je dodala da je film toliko strašan, da je postajala scena koja je bila toliko jezova, da niko nije želeo da je snimi. Na kraju je odgovornost na sebe preuzela Hale i to je bilo otelovljenje njenih najvećih noćnih mora.

- Ove stvari su me divlje izazvale da stvorim realnost unutar ovog sveta, koji je delovao toliko stran - rekla je ona za magazin People.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)