Moda

ĆERKA LENIJA KRAVICA POKAZALA GOLE GRUDI I TO PRED NJIM: Providna haljina otkrila baš sve, fanovi zapanjeni! (VIDEO)

Glumica ukrala šou na Nedelji mode u Parizu.

27.09.2024 19:25

ĆERKA LENIJA KRAVICA POKAZALA GOLE GRUDI I TO PRED NJIM: Providna haljina otkrila baš sve, fanovi zapanjeni! (VIDEO)
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tokom Pariske nedelje mode, glumica Zoi Kravc zablistala je na modnoj reviji brenda Saint Laurent, a u prvom redu joj se pridružila i manekenka Kejt Mos. Zoi je privukla pažnju svojim odvažnim modnim izborom, odabirom haljine koja otkriva od svega pomalo.

U pitanju je bila mini haljina u vidu rolke dugih rukava, koja je bila u potpunosti izrađena od providne crne čipke, a ispod koje je nosila samo donji veš. Tako su njene bradavice ugledale svetlost dana u pravom smislu reči. Stajling je upotpunila crnim satenskim salonkama, kao i minđušama u kombinaciji bisera i dijamanata. 

 

 

Na glumičin stajling u providnoj haljini, usledio je veliki broj komentara, ali jedan se posebno izdvojio: "Ona je to nosila ispred svog oca?!"

Glumica je na događaj došla u širokom crnom oversajz sakou, koji je nosila preko ramena, čime je njen izgled dobio dodatnu dozu elegancije, a kada ga je skinula, svi pogledi bili su usmereni u njenom pravcu. Iako je njen modni izbor bio minimalistički, ona je poznata kao strastvena ljubiteljka nakita.

- Oduvek sam bila osoba koja stalno nosi nakit. Nikada ne skidam prstenje kad spavam. Ostavim ih, a onda ih promenim posle nekoliko meseci - istakla je ona u nedavnom intervjuu za Bazaar.

 

 

Uz Zoi je na reviji bio i njen otac, legendarni muzičar Leni Kravic, koji je takođe privukao pažnju u sofisticiranoj crnoj kombinaciji. Upario je košulju sa velikom mašnom sa crnim širokim pantalonama, a celokupni izgled upotpunio dugačkim crnim kaputom i prepoznatljivim naočarima za sunce.

Zoi je nedavno režirala film "Blink Twice", koji je imao premijeru pre nekoliko dana. U ovom ostvarenju igra glavnu ulogu, a njen partner u filmu je njen verenik Čening Tejtum. 

 

 

- Želela sam da ovaj triler bude svetao i prelep, toliko prelep da bude gotovo opsesivan. Bila sam zainteresovana za svet koji je zavodljiv i divan, a onda se pretvori u nešto zastrašujuće. Sunce, ako ste na njemu predugo, opeći će vas. Ako jedete previše, biće vam loše. Stvar za koju mislite da želite, može biti stvar koja će vas uništiti - zaključila je producentkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)