Zanimljivosti

POČETKOM GODINE JE U 42. RODILA DRUGO DETE, A SAD GRMI U VENECIJI: Sve puca između nje i 27-godišnjeg partnera

Sijena Miler zna kako da ostavi utisak na crvenom tepihu.

09.09.2024 11:05

POČETKOM GODINE JE U 42. RODILA DRUGO DETE, A SAD GRMI U VENECIJI: Sve puca između nje i 27-godišnjeg partnera
Profimedia

Engleska glumica Sijena Miler (42) i njen partner Oli Grin (27) privukli su pažnju prolaznika kada su popodne napustili hotel Aman u Veneciji. Par je odlučio da se preveze taksijem čamcem kroz romantične kanale ovog prelepog grada. Tokom vožnje, nisu skrivali svoje emocije – razmenjivali su ljubavne poglede i strastvene poljupce, u potpunosti uživajući u svakom trenutku provedenom zajedno.

Nakon što su stigli do aerodroma Marko Polo, ukrcali su se na privatni let i uputili se ka svom domu.

Profimedia

Oli Grin i Sijena Miler u Veneciji

Sijena Miler, koja je ove nedelje bila u centru pažnje, ostavila je nezaboravan utisak  na ceremoniji zatvaranja Filmskog festivala u Veneciji 2024. Glumica je prošetala crvenim tepihom u znak podrške svom najnovijem projektu – filmu "Horizon: An American Saga – Chapter 2" (Horizont: Američka saga – Poglavlje 2), u kojem se pojavljuje zajedno sa Kevinom Kostnerom.

Za ovu priliku, Miler je odabrala elegantan beli kombinezon od čipke iz kolekcije brenda Chloe za jesen 2024. godine. Kombinezon je imao široke skraćene nogavice i naborani izrez, a glumica je svoj izgled upotpunila kaišem sa zlatnim logom i crnim kožnim čizmama do kolena. Na premijeri su joj se pridružile kolege iz glumačke ekipe Izabel Furman i Ebi Li Keršo, koji su takođe igrali ključne uloge u prvom delu filma "Horizon" (Horizont).

Profimedia

Sijena Miler u čipkanom Chloe kombinezonu

Iako možda nesvakidašnji par, sa popriličnom razlikom u godinama, Sijena Miler i Oli Grin su tako nastavili da se predstavljaju kao jedan od najzapaženijih parova u svetu zabave, kako kroz svoje profesionalne uspehe, tako i kroz privatne trenutke koje s ljubavlju dele sa svetom.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)