Zanimljivosti

SIN ZASENIO SLAVNOG GLUMCA U VENECIJI: Lep je kao Apolon, svi su samo u njega gledali - veći šmeker od tate!

On je najstarije dete Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner od koje se nedavno razveo.

07.09.2024 14:20

SIN ZASENIO SLAVNOG GLUMCA U VENECIJI: Lep je kao Apolon, svi su samo u njega gledali - veći šmeker od tate!
Credit: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kevin Kostner ovih dana je na 81. Filmskom festivalu u Veneciji gde predstavlja drugi deo svog vestren filma "Horizont: Američka saga – Poglavlje 2“. Ali, sve oči su uprte u njegovog sina Kejdena koji je zasenio slavnog oca.

Kejden Vajat Kostner ima samo 17 godina i najstarije je dete Kevina i njegove poslednje supruge Kristin  Baumgartner od koje se nedavno razveo posle 19 godina braka i osim Kejdena imaju još dvoje dece - sina Hejsa (15) i ćerku Grejs (14). 

Visok i zgodan

Od oca je nasledio plavu kosu, visok je i zgodan, a sa tatom je prošetao ulicama Venecije i vozio se vodenim taksijem do Lida. Nema devojke koja se nije okrenula za Kejdenom za koga kažu da je lep kao Apolon.

I dok je slavni glumac opušteno šetao u kratkim belim pantalonama, svetlo plavoj majici i udobnim mokasinama, njegov naslednik je odabrao takođe bele ali dugačke panatalone, krem košulju kratkih rukava i patike. 

Credit: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otac i sin su se vozili i vodenim taksijem po Veneciji

 

Obojica su noslili naočari za sunce na licu, alisudeći po reakcijama posebno devojaka više su gledali mladog Kejdena nego Kevina iako je filmska zvezda.

Kostner je izuzetno blizak sa decom, koja su mu i naveća podrška nakon razvoda od Kristin. 
Proletos na festivalu u Kanu s njim je bio mlađi Hejs, dok je u Veneciju poveo Kejdena koji je lep kao slika. On ima sve predispozicije da nasledi oca na filmskom platnu, a da li će se to i dogoditi ostaje da se vidi. Mnogi procenjuju da je već sad veći šmeker od oca. 

Inače, Kevin Kostner je ponosni otac čak sedmoro dece iz više brakova i vanbračnih veza. On ima već četvoro odrasle dece - Eni (40), Lili (37) i DŽoa (36) sa bivšom suprugom Sindi Silvom, sina Lijama (26) sa bivšom partnerkom Bridžit Runi, kao o troje dece Kejdena, Hejsa i Grej sa Kristin koja ga je ostavila zbog njegovog najboljeg prijatelja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)