Lifestyle

TRAČICAMA POKRILA DOJKE, NA GLAVU STAVILA OVO: O stajlingu vatrene Poljakinje u Veneciji ne prestaje da se priča (FOTO)

Ona je na festivalu predstavila svoj novi film.

04.09.2024 23:40

TRAČICAMA POKRILA DOJKE, NA GLAVU STAVILA OVO: O stajlingu vatrene Poljakinje u Veneciji ne prestaje da se priča (FOTO)
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Italijansko - poljska glumica Kasija Smutnjak (45) uspela je da privuče veliku pažnju na crvenom tepihu 81. Filmskog festivala u Veneciji 2024. svojim drugačijim stajlingom. O njenom izgledu ne prestaje da se priča u Veneciji, pa je uspela da dobije svoj delić slave i zaseni mnogo veće zvezde. Ona je na čuveni festival došla kako bi premijerno predstavila svoj novi film "Soba pored vrata”. 

Kosa kao kapa

Kad je Kasija zakoračila na crveni tepih na Lidu svi su gledali u njen neobičan stajling. Ona je obukla crne široke pantalone nalik na zvoncate, dok je gore imala samo tračice nalik na kravate koje su pokrivale bradavice na golim grudima i otkrivala gola leđa, ramena, ali i njenu neobičnu tetovažu ispod pazuha. Preko jednog ramena je prebacila crni sako i znalački pozirala fotografima.

Svoj, za ovakve festivale, potpuno drugačiji stajling Kasija je upotpunila neobičnom frizurom koja je više ličila na kapu, a ne na kosu. Od sitnih pramenova kose ispletene su joj tanke  pletenice koje su padale jedna preko drugo kao rese i pokrivale njene oči sve do obraza.

Glumica je čkiljila ispod kose, dok je od nakita imala veliki prsten na kažiprstu desne ruke i crvenu tračicu oko zgloba leve ruke. Ispod širokih nogavica njenih pantalona nazirale su se lakovane salonke sa visokim potpeticama.

Credit: Alberto Terenghi/Pool Even / Zuma Press / Profimedia

Neobičnim izgledom Kasija je sve ostavila bez daha

Iako je na polovini pete decenije života Kasija nema problem da pokaže malo više kože na crvenom tepihu i tako zadobije pažnju svih prisutnih svojim neobičnim izgledom. Na ovaj način ona se izdvojila od mase drugih glumica i dobila svojih pet minuta slave u Veneciji pored najpoznatijih glumica sveta.  

Kasija, čije je pravo ime Katarina Ana, glumom je počela da da se bavi 2000. iako je maštala da postane pilot, a dozvolu za upravljanje vazdušnom jedrilicom dobila je sa samo 16 godina.

Važi za jednu od najpopularnijih i najboljih poljskih glumica, a glumila je u filmovima i serijama. Ima ćerku Sofi, rođenu 2004. u vezi sa italijanskim glumcem Pjetrom Tarikoneom koji je poginuo u nesreći 2010. Deset godina kasnije rodila je sina Leonea u vezi sa italijanskim filmskim producentom Domenikom Prokačijem. Par se venčao devet godina nakon rođenja sina. Pored poljskog, Kasija tečno govori ruski , engleski i italijanski.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)