Zanimljivosti

MAJKA ANE IVANOVIĆ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, NA NJU JE LEPA KAO LUTKA: Emotivna objava sve je raznežila, danas je važan dan

Očigledno je od koga je nasledila lepotu.

03.09.2024 16:28

MAJKA ANE IVANOVIĆ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, NA NJU JE LEPA KAO LUTKA: Emotivna objava sve je raznežila, danas je važan dan
Ervin Monn / imago stock&people / Profimedia

Ana Ivanović, nekadašnja najbolja teniserka sveta, često privlači pažnju javnosti svojim besprekornim izgledom. Međutim, retko ko zna da je lepotu koju poseduje zapravo nasledila od svoje majke Dragane. Na slikama koje Ana deli na društvenim mrežama, jasno je vidljivo da je zanosan osmeh i vitko zgodno telo nasledila upravo od svoje majke Dragane.

Fotografije koje Ana deli sa javnošću jasno pokazuju neverovatnu sličnost između majke i ćerke, što je izazvalo oduševljenje među fanovima. Kada se uporede slike Ane i njene majke Dragane, teško je ne primetiti koliko one zaista liče. Obe poseduju isti zanosan osmeh i istu vitku figuru, što jasno ukazuje na nasleđenu lepotu. Ana je oduvek bila ponosna na svoje poreklo i često ističe važnost porodičnih vrednosti, a sličnost između njene majke i nje samo potvrđuje duboku vezu koju imaju.

Danas je važan dan za Anu, jer njena majka slavi rođendan.

- Volim te! Srećan rođendan mama - stoji u opisu fotografije koju je podelila na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Ana inače često objavljuje i pokazuje ženu kojoj je toliko zahvalna na svemu. Kako godine prolaze Dragana sve bolje izgleda, te je jasno od koga je Ana nasledila vitko telo. Dragana koristi svaku priliku da pomogne Ani kada joj je to potrebno, a Ana to i te kako ceni. Dragana ne voli da se eksponira na mrežama, a vidimo je samo kada Ana podeli njene fotografije.

Da podsetimo, Ana Ivanović se udala 2016. godine u Veneciji za Bastijana Švajnštajgera. Tada, Ana je imala 28 godina, a njen partner je tri godine stariji od nje. Oni su počeli da se zabavljaju 2014. godine, a dve godine kasnije stali su na "ludi kamen". Njihova veza, a danas brak, često su tema u medijima.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Pitanjce

03.09.2024 17:19

A jel ima i tetku ?

Daca

03.09.2024 17:49

Ana,Ana, samo Ana. Imamo li još lepih sportistkinja?