Zanimljivosti

ĆERKI DOPUŠTA ONO ŠTO SE SMATRA NEPRIMERENIM ZA 14-GODIŠNJAKINJU: Bivša žena Momčila Otaševića ŠOKIRALA

Jelena Perčin je iznenadila svojim stavom i načinom kako vaspitava ćerku.

03.09.2024 15:45

ĆERKI DOPUŠTA ONO ŠTO SE SMATRA NEPRIMERENIM ZA 14-GODIŠNJAKINJU: Bivša žena Momčila Otaševića ŠOKIRALA
youtube/printscreen/Gloria

Jelena Perčin, poznata glumica koju je javnost nedavno imala prilike da upozna kroz ulogu Marte Novak u seriji Senke prošlosti, ne prestaje da izaziva pažnju svojim javnim nastupima. Ovog puta, fokus je bio na njenom gostovanju u podkastu "Mame kod Lane", gde je otvoreno razgovarala o svojoj porodičnoj dinamici, razvodu i vaspitanju dece.

youtube/printscreen/Kod nas doma HR

Jelena dozvoljava ćerki da ima dečka


Sa 43 godine, Jelena je majka dvoje dece - sina Jakše i kćerke Maše, iz braka sa Momčilom Otaševićem. Ona je i mama 14-godišnje Lote iz prvog braka sa preduzetnikom Kristijanom Babićem. Otvoreno je govorila o izazovima vaspitavanja tinejdžera, ističući kako je važno znati sa kim se deca druže i gde provode vreme. Ova izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, ali je istovremeno pokrenula važnu raspravu o roditeljstvu i granicama koje roditelji postavljaju svojoj deci.

- I znam da mi znaju reći moje drugarice "Pa kako ti to?!", a meni je puno zdravije da ona ima tu slobodu da mi dođe da me upozna sa svojim dečkom, da su kod nas kući nego da su u nekom parku na zimi ili da su u nekim kafićima koji su meni puno neprimereniji za njenu starost sa 14 godina jer je tamo izložena i alkoholu, duvanu i svemu - komentarisala je Jelena.

O svemu se oglasila i glumica Lana, u čijem podkastu je Jelena gostovala pa priznala da je i ona imala dečka s 14 godina i da joj je ta veza puno pomogla u načinu razmišljanja, a sa momkom sa kojim je bila nije radila ništa što se smatra neprimerenim, već su bili kao prijatelji, navodi Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)