Zanimljivosti

NAJZGODNIJA VODITELJKA OTVORILA VRATA SVOG SKROMNOG DOMA: Nakon razvoda ovde živi, samo da vidite ove detalje (FOTO)

O svemu je mislila.

27.08.2024 16:55

NAJZGODNIJA VODITELJKA OTVORILA VRATA SVOG SKROMNOG DOMA: Nakon razvoda ovde živi, samo da vidite ove detalje (FOTO)
Printscreen

Voditeljka Irina Vukotić važi za jednu od profesionalnijih i popularnijih, a lepotom krasi TV ekrane već duži vremenski period. Voditeljke slično kao druge javne ličnosti intrigiraju javnost i mnoge zanima šta se dešava u njihovom privatnom životu. Irina Vukotić nikada na tacni ne daje svoji privatni život, ali ono što oštro oko uspe da zapazi je samo pozitivno. 

Nakon napornog dana na poslu ona se opušta u svom domu. Inače, ona je nekada bila u braku sa bivšim rijaliti učesnikom Savom Radovićem sa kojim ima dete. Živi sa ćerkom Iskrom u ušuškanom domu. 

Voditeljka Irina Vukotić oduvek je volela svetle boje, a to se odražava i u enterijeru njenog doma. Nameštaj u pastelnim tonovima stvara atmosferu topline i udobnosti, dok svetli zidovi doprinose osećaju prostranosti. Osim estetskog efekta, ova pažljivo odabrana paleta boja doprinosi i osećaju harmonije u prostoru.

Bogata kućna biblioteka

Kao diplomirani filolog, Irina je oduvek negovala ljubav prema knjigama, a to se vidi i u njenom domu. Dobar deo dnevnog boravka rezervisan je za impresivnu kolekciju knjiga, koja nije samo ukras, već i svedočanstvo o intelektualnom interesovanju vlasnice. Pored garniture i fotelja od somota, koje prostoru daju dozu luksuza, upadljivi su i mermerni stolovi koji su izrađeni po poslednjoj modi, prenosi Kurir.

Pored Irine i njene ćerke Iskre, u ovom toplom domu živi i njihov kućni ljubimac, maltezer. Ljubav prema životinjama je još jedan detalj koji čini ovaj dom posebnim. Na nekim slikama se može primetiti i prisustvo ikona i poređanih flaša, što ukazuje na duboko ukorenjenu tradiciju i lični pečat vlasnice stana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)