Zanimljivosti

TRAJALO JE 14 SEKUNDI, A ONDA JE ULETEO NJEN DEČKO: Poznati glumac opisao kako je izgubio nevinost!

Glumac Žil Marini ima zanimljivu intimnu priču.

20.08.2024 14:13

TRAJALO JE 14 SEKUNDI, A ONDA JE ULETEO NJEN DEČKO: Poznati glumac opisao kako je izgubio nevinost!
Credit: Sandals Resorts/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Francuski glumac Žil Marini (48), koji je najpoznatiji po ulozi Dantea, zgodnog Samantinog komšije u filmu "Seks i grad" privukao je veliku pažnju kada je otvoreno pričao o svom prvom vođenju ljubavi.

Naime, Marini je otkrio da je nevinost izgubio sa izvesnom Sonjom, koja je bila starija od njega. Ona je imala 17, a Marini samo 13 godina.

Sve bi to bilo manje, više normalna priča o prvom intimnom iskustvu da priča nije dobila dramatičan zaplet kada se umešao Sonjin dečko.

- Bilo je romantično i zatrašujuće. Sonja me je pozvala u sobu iako je imala dečka - kaže glumac.

- Pogodite šta sam čuo usred odnosa? Njenog dečka koji je vikao: "Otvori vrata"! To je bilo moje prvo seksualno iskustvo. Trajalo je 14 sekundi - priznao je Marini.

Inače, Žil je u braku sa Kerol Marini 25 godina, i njih dvoje su godišnjicu braka proslavili u mestu Sandals na Jamajci.

Inače, Žil Marini je rođen u mestašcu Grase u francuskim Alpima. Njegov otac je Italijan, a majka Grkinja. Posle srednje škole je radio kao vatrogasac u Parizu, potom je postao maneken, a kao glumac je debitovao 2005. godine u ostvarenju "Screech of the Decapitated".

Takođe, pojavio se i u popularnim serijama "Ugly Betty", "Dirty Sexy Money", "Criminal Minds", "Nip/Tuck", "The Bold" i drugim.

Pojavio se i u popularnom serijalu "Dancing with the Stars" i zauzeo je šesto mesto sa svojom partnerkom Šeril Burk.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)