Zanimljivosti

ROBERT DE NIRO POKAZAO DA JE VITALNIJI NEGO IKAD: Živi život, najstarija ćerka mu ima 56, najmlađa godinu dana (VIDEO)

Proslavio 81. rođendan na netipičan način.

19.08.2024 19:00

ROBERT DE NIRO POKAZAO DA JE VITALNIJI NEGO IKAD: Živi život, najstarija ćerka mu ima 56, najmlađa godinu dana (VIDEO)
VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Glumac Robert De Niro pokazao je da godine ne mogu zaustaviti njegov avanturistički duh. Njegova ćerka Drina De Niro (56) podelila je niz dirljivih fotografija na društvenim mrežama, čime je dodatno naglasila posebnost ovog dana. Naime, poznati glumac danas proslavlja 81. rođendan.

Prva fotografija prikazuje De Nira u crveno-plavom prugastom šortsu za kupanje u trenutku dok hrabro skače s jahte, demonstrirajući da se u njemu i dalje krije mladić pun energije. U drugom postu, Drina je objavila kratak video koji prikazuje trenutak kada njen otac ulazi u vodu, ali ovaj put ne skače na noge, već sa jahte skače direktno na glavu i to veoma spretno.

- Srećan 81. rođendan mom tati i mom najvernijem partneru. Volim te svim srcem - poručila mu je ćerka, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

De Niro, koji je otac sedmoro dece, nastavlja da oduševljava svojom vitalnošću. Drina, najstarija od njegove dece, koja ima 56 godina, posebno je istakla ovu stranu svog oca, dok je najmlađa Džia, koja je nedavno napunila godinu dana, još jedan dokaz da glumac ostaje mlad u duši i srcu.

Podsetimo, De Niro je u decembru 2023. godine, u intervjuu za magazin Rolling Stone, otkrio da planira da Džia, koja je polukineskog porekla, bude bilingvalna, te da je uči kineskom jeziku i engleskim i kineskim dečjim pesmama, kako bi podjednako od malih nogu savladala oba jezika.

 

Nažalost, prošla godina donela je i tugu porodici De Niro. Drina je podelila i fotografije svog oca sa njenim pokojnim sinom Leandrom, koji je tragično preminuo u julu 2023. godine u 19. godini života, usled fatalne kombinacije opojnih droga. Njegova smrt ostavila je dubok trag na porodicu, ali su uspomene i sećanja na njega prisutni u svakom trenutku.

De Niro, koji takođe ima decu iz prethodnih brakova i veza, nedavno je u intervjuu za AARP The Magazine govorio o iskustvu roditeljstva u osamdesetim godinama. 

- Biti tata u ovim godinama je sjajno - rekao je, dodajući da njegova najmlađa ćerka Džia unosi "čistu radost" u njegov život.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)