Zanimljivosti

NEKAD JE ZAVODIO LEPOTICE, SAD SA SOBOM VODI NJU: Slavni glumac poveo staricu na set - svi u šoku! (FOTO)

Razlog zašto se ne odvaja od nje tera suze na oči.

18.08.2024 16:20

NEKAD JE ZAVODIO LEPOTICE, SAD SA SOBOM VODI NJU: Slavni glumac poveo staricu na set - svi u šoku! (FOTO)
Credit: United Artists Collection / Everett / Profimedia

Slavni glumac Pirs Brosnan (71) pojavio se na snimanju filma "Klub ubistava četvrtkom" (The Thursday Murder Club) sa staricom. U pitanju je Meri Mej Smit (90) koja je bila njegov počasni gost na setu.

Ona je pozirala sa ostalim glumcima -  ser Benom Kingslijem, Helen Miren i Celijom Imrie na snimanju filma Stivena Spilberga koji je zasnovan na istoimenom romanu Ričarda Osmana. Brosnan je ovu fotografiju podelio na svom Instagram nalogu i ispostavilo se da je vremešna i vitalna starica zapravo njegova - majka.

Odgajili ga deda i baba

Razlog zbog kog se Brosnan ne odvaja od majke, a vodio je i na snimanje reklame u Madridu, tera suze na oči. Kako je objasnio pokušavaju da nadohnade vreme koje su propustili dok je on bio dete.

 

 

Prema rečima slavnog glumca blizak odnos sa majkom uspeo je da uspostavi tek u zrelim godinama. Ovaj rođeni Irac čelično plavih očiju odrastao je okružen ljubavlju dede i babe, oca nije zapamtio, a majku je viđao dva puta godišnje. 

- Detinjstvo mi je bilo prilično samotno. Odrastao sam u veoma malom gradu zvanom Navan u okrugu Mid. Nikad nisam upoznao svog oca. Otišao je kad sam bio novorođenče, a odgajali su me majka i baka i deda. Biti katolik u Irskoj pedesetih godina prošlog veka bilo je teško, biti žena bez muža koja ima dete još teže - rekao je jednom prilikom glumac.

Iako je bio svestan koliko se majka žrtvovala za njega, ne krije da mu je mnogo nedostajala dok je bio dete. 

- Moja majka je bila veoma hrabra. Poduzela je hrabre korake da ode i bude medicinska sestra u Engleskoj. U osnovi želela je bolji život za sebe i mene. Moja majka je dolazila kući jednom ili dva puta godišnje - dodao je on. 

 

 

Tek kasnije kad je odrastao, sazreo i zasnovao sopstvenu porodicu glumac je shvatio koliko se majka zapravo žrtvovala. Zato je odlučio da što više vremena provodu zajedno, pa je sve češće vodi na setove filmova koje snima, ali i na crveni tepih kad su premijere.

Njegova majka je vrlo vitalna i sudeći po fotografijama izuzetno ponosna na uspeh svog sina koji je snimio brojne filmskie hitove, ali i dočarao čuvenog tajnog agenta 007 Džejmsa Bonda u četiri filma "Zlatno oko", "Sutra ne umire nikad", "Svet nije dovoljan" i "Umri drugi put". 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)