Zanimljivosti

BIO JE STRAŠNI TERMINATOR: Sada mu svinja pravi društvo dok čuva unučiće! (FOTO)

Slavni glumac proslavio 77. rođendan.

01.08.2024 07:30

BIO JE STRAŠNI TERMINATOR: Sada mu svinja pravi društvo dok čuva unučiće! (FOTO)
Joe Klamar / AFP / Profimedia

Arnold Švarceneger, legendarna zvezda čuvenog filma "Terminator", nedavno je proslavio 77. rođendan u društvu porodice i životinja u svom luksuznom domu. Fotografije sa ove nesvakidašnje proslave podelio je njegov zet, glumac Kris Prat, na Instagramu. Kris, inače zvezda filma "Čuvari galaksije", podelio je na društvenim mrežama nekoliko fotografija sa ovog posebnog dana, uz dirljivu poruku za svog tasta. 

 - Srećan rođendan, Arnolde! Jedinstven si - napisao je Prat, dodajući da se raduje još jednoj godini mudrih saveta, dobrih cigareta, šahovskih partija i hranjenja domaćim kolačima mnogih životinja koje žive u kuhinji čuvenog Švarcenegera.

Na jednoj od fotografija, obožavaoci su mogli da vide i glumčevu kuhinju. Arnold je bio u duksu, bermudama i čarapama koje su dosezale sve do kolena, dok je pokušavao da animira dve unuke. Svima je pažnju privuklo i poveće prase, koje je ujedno i njihov kućni ljubimac, koje se sasvim slobodno kretalo po kuhinji.

 

 

Ketrin i Kris Prat, koji su se venčali 2019. godine, roditelji su ćerki Lajle Marije (3) i Eloiz Kristine (2). Na jednoj od slika sa proslave, Kris i Arnold su prikazani kako igraju ozbiljnu partiju šaha. Švarceneger je koncentrisano pušio cigaretu, dok je Prat razmišljao o svom sledećem potezu.

Porodične fotografije dodatno su ulepšale ovu proslavu. Na jednoj slici Švarceneger se smeškao dok je sedeo u kožnoj fotelji sa jastucima sa motivima američke zastave, dok je Kris mazio psa u pozadini.

 

 

Korisnici društvenih mreža su brzo reagovali na ove tople porodične trenutke.

- Zamislite da možete reći da vam je tast i Terminator i bivši guverner Kalifornije.

- Nije svako u situaciji da kaže da mu je tast Terminator, ali moj bukvalno može da me terminira - izjavio je Prat u jednoj tv emisiji.

Ketrin Švarceneger Prat takođe je podelila emotivnu poruku za svog oca na Instagramu.

- Srećan rođendan, tata! Volimo te - napisala je uz niz fotografija snimljenih tokom godina.

 

 

Arnoldov sin, Patrik Švarceneger, pridružio se čestitkama sa starom fotografijom sebe kao deteta sa ocem, uz šaljivu poruku. 

- Volim te skoro koliko voliš sebe - napisao je on.

Dok su slavili Arnoldov rođendan, Kris i Ketrin Prat su obeležili još jedan značajan trenutak, naime, oni očekuju svoje treće zajedničko dete. 

Arnold je inače otac petoro dece iz različitih brakova, a izgleda da sada maksimalno uživa pri kraju osme decenije u društvu unuka i životinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)