Zanimljivosti

MILOŠ ĆUK POKAZAO HRVATIMA KAKO SE OSVAJA ZLATO: Uspešni vaterpolista ima jaku zaleđinu, ona je njegov najveći oslonac

Rizikovao je i postigao gol za pamćenje - a evo kakva žena stoji iza njega!

11.08.2024 16:49

MILOŠ ĆUK POKAZAO HRVATIMA KAKO SE OSVAJA ZLATO: Uspešni vaterpolista ima jaku zaleđinu, ona je njegov najveći oslonac
Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

Srpski vaterpolo reprezentativac Miloš Ćuk danas je osvojio srca ljubitelja sporta širom sveta svojim hrabrim i spektakularnim golom, kojim je našoj reprezentaciji obezbedio zlatnu medalju na Olimpijaskim igrama u Parizu. Njegov rizik se isplatio, a pobeda je još jednom potvrdila njegovu izuzetnu veštinu i odlučnost.

Kao i mnogim sportistima, Milošu je podrška najbližih izuzetno važna, a posebno je istaknut značaj njegove supruge Jovane. Miloš i Jovana Davidović su se venčali 2017. godine, kada je Jovana bila trudna. Na njihovom venčanju, Jovana je bila zračeća, a Miloš je ceo dan bio sa osmehom na licu, ponosan na svoju buduću suprugu i majku svog budućeg deteta. Iako par retko deli privatne trenutke sa javnošću, ponegde može da se potkrade koja. 

Jovanin Instagram profil je privatan i ima samo bliske prijatelje i porodicu kao pratioce. Na njenom profilu se može videti da kao profilnu sliku koristi zajedničku fotografiju sa venčanja, što dodatno naglašava njihovu bliskost i ljubav. Dok na njenom Facebook profilu tu fotku imamo priliku i da vidimo, a kao profilna je njihova porodična sa dvoje dece. 

Miloš Ćuk, rodom iz Novog Sada u Vojvodini, započeo je svoju profesionalnu karijeru u Partizanu, gde je igrao od 2009. do 2014. godine. Tokom tog perioda, sa crno-belima je osvojio tri duple krune, Ligu šampiona, Superkup Evrope i dve Evrointer lige. Nakon Partizana, igrao je za mađarske klubove Eger i Szolnok, kao i za zagrebačku Mladost. Nakon dve sezone u Radničkom, vratio se u Novi Beograd, gde nastavlja svoju karijeru i doprinosi uspehu svog tima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)