Zanimljivosti

UHVAĆEN OMILJENI HOLIVUDSKI PAR I OVOM PRIZORU ZAVIDE MNOGI: Klunijevi pobegli u Italiju, uživaju i ne možete im ništa!

Par izgleda jednako sveže i zaljubljeno kao na početku veze.

09.08.2024 11:37

UHVAĆEN OMILJENI HOLIVUDSKI PAR I OVOM PRIZORU ZAVIDE MNOGI: Klunijevi pobegli u Italiju, uživaju i ne možete im ništa!
BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni su jedan od, kako se smatra, najskladnijih holivudskih parova, a ako je suditi po najnovijim paparaco fotografijama s njihovog putovanja, zaljubljeniji su nego ikad pre. Atraktivan par boravi u Italiji, u luksuznom odmaralištu "Villa D' Este" na jezeru Komo, koje je popularno među slavnim ličnostima. 

Holivudski par je bio na večeri s prijateljima, ali je uhvaćen intiman trenutak njih dvoje kada su se poljubili i zaboravili na sve oko sebe, prisetivši se verovatno sličnih sastanaka, od kojih je jedan, između ostalog, bio na istom mestu prošle godine. Amal je za tu priliku nosila crni top uparen sa crnom suknjom, koju je upotpunila zlatnim sandalama i isto takvim minđušama, dok je glumac na sebi imao sivo odelo, uz koje je upario crnu majicu i smeđe mokasine.

Po fotografijama se može zaključiti da par i dalje deluje sveže i da je njihov brak jači nego ikad, ispunjen ljubavlju uprkos godinama koliko su zajedno.

Par je primećen kako uživa na brodu u društvu prijatelja, ali se ni tada nisu odvajali jedno od drugog. Ovo luksuzno odmaralište često je izbor i drugih slavnih ličnosti za letnji odmor, a među njima su svakako bili Đani Versaće, Lionel Mesi, Madona, ali i Tejlor Svift, koja je sa svojim partnerom Trevisom Kelsijem viđena upravo ovde u maju.

Džordž je posedovao luksuznu vilu na ovom jezeru pošto ju je pre dve decenije kupio za nešto više od devet miliona evra. Kasnije je kupio susedno imanje, čineći ga jednim od najvećih privatnih poseda, prenosi Pipl.

Rezidencija Klunijevih u Italiji od 2022. procenjena je na 91 milion dolara, a ima čak 25 soba. Iako su kružile glasine da holivudski par prodaje vilu, Kluni je to izričito negirao više puta u medijima.

Jezero Komo za ovaj par ima posebnu simboliku jer je Džordž svoju sadašnju suprugu prvi put sreo upravo tamo i to 2013. 

- Pomislio sam koliko je lepa, ali i duhovita i pametna u isto vreme - rekao je on tada prve impresije o Amal.

Luksuzni hotel gde je par viđen na večeri sa prijateljima, bio je njihov izbor i prošle godine. On u svom sastavu ima nekoliko restorana, ujključujući vinski bar, klasični bar i bar sa morskim plodovima kao i piceriju. 

Holivudski par ima dve ćerke a gde god se pojavi, porodica pleni pažnju okoline.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)