Zanimljivosti

GLUMICA JE 12 GODINA U BRAKU SA KOLEGOM KOJI JOJ JE JEDNOM NEDELJNO SLAO CVEĆE: U buketu uvek je stajala jedna PORUKA

Danas imaju četvoro dece.

08.08.2024 10:01

GLUMICA JE 12 GODINA U BRAKU SA KOLEGOM KOJI JOJ JE JEDNOM NEDELJNO SLAO CVEĆE: U buketu uvek je stajala jedna PORUKA
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blejk Lajvli kaže da se njen suprug Rajan Rejnolds potrudio da bude romantičan kada su počeli da se zabavljaju. Blejk Lajvli je jedna od onih glumica na čiju pojavu niko ne ostaje ravnodušan. Njena jednostavnost je ono što očara mnoge, te joj se svi dive. Već 12 godina je u braku sa Rajanom. Trenutno, ona igra vlasnicu cvećare po imenu Lili Blum u novoj romantičnoj drami "Sa nama se završava" (It Ends With Us), a u intervjuu za ovonedeljno izdanje, glumica opisuje koji je najbolji buket cveća koji je ikada dobila.

- Kada smo se moj muž i ja prvi put sreli, on bi mi slao buket cveća svake nedelje, ali uvek bi poslao čestitku i to bi bila samo rečenica nečega što se dogodilo te nedelje. Nešto smešno ili emocionalno što je neko od nas rekao - rekla je ona, i dodala:

- Bio je to samo mali citat nedelje. Bila je to tako lepa, romantična stvar. Sada imamo i decu! - glumica ima četvoro dece sa glumcem za koga se udala 2012. nakon što su se upoznali kao partneri u filmu "Zeleni fenjer" (Green Lantern) iz 2011.

Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Blejk o upoznavanju sa mužem

Njena koleginica Dženi Slejt, koja ima ćerku sa suprugom Benom Šatakom, takođe je podelila sa ljudima kakav nezaboravan buket je nedavno dobila.

- Moj muž je izašao napolje sa ogromnom korpom i ubrao je sve ove hortenzije. I sviđa mi se hortenzija, u redu je. Ali bila je tako masivna. Izgledali su kao oblaci hortenzija - kaže ona i dodaje:

- I on ih je samo uneo u kuću, samo da bi bilo lepo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)