Zanimljivosti

OMILJENA GLUMICA SRPKINJA SE UTEGLA U METALIK BODI - i svi su odlepili! Rodila četvoro dece, a ima telo BO-GI-NJE (FOTO)

Blejk Lajvli važi za jednu od glumica koje stoje "čvrsto na zemlji".

06.08.2024 14:09

OMILJENA GLUMICA SRPKINJA SE UTEGLA U METALIK BODI - i svi su odlepili! Rodila četvoro dece, a ima telo BO-GI-NJE (FOTO)
- / INSTAR Images / Profimedia

Blejk Lajvli je jedna od onih glumica na čiju pojavu niko ne ostaje ravnodušan. Njena blagost i jednostavnost reflektuju se gde god se pojavi pa tako i u njenom skorašnjem druženju sa svojim fanovima u Njujorku. Zvezda novog američkog blokbastera "Sa nama se završava" (It Ends with Us), uslikana je kako je skoro delila autograme svojim obožavaocima i strpljivo se fotografisala sa svima njima.

Pojavila se u kožnoj majici na bratele i neobičnim farmerkama koje su na sebi imale kaubojske motive poput kožnih dodataka duž nogu, glumica koju naše žene posebno vole, izmamila je uzdahe prisutnih. Kosa joj je bila raspuštena, oblikovana u talase, a na sebi je imala jednostavnu šminku.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blejk se pojavila na ulicama njujorka ostavivši prisutne bez teksta

Prelepa glumica je zagrlila svoje fanove koji su vadili telefone kako bi ovekovečili trenutak sa svojom miljenicom i strpljivo i nasmejano pozirala sa svima njima.

Blejk inače ima glavnu ulogu u jednom po mnogima najlepšem romantičnom filmu koji je urađen po bestseleru romana Kolin Huver. Nežnu junakinju Lili Blum igra ljupka Blejk a film će se na bioskopskim platnima pojaviti 8. avgusta. Očekuje se da film ostvari veliki uspeh kao i roman koji je prodat u više od šest miliona primeraka. 

Kaubojski stil, poznata američka glumica je zaokružila braon džemperom koji je samo ogrnula i crnim sandalama koje su upotpunile njen atraktivni izgled.

Glumica je inače poznata po isticanju prirodne lepote i neopterećenosti novim standardima u izgledu zbog čega je omiljena među ženama. U skladnom je braku sa glumcem Rajanom Rejnoldsom već 12 godina i imaju četvoro dece koje ne kriju od javnosti. 

Publika je prvi put za glumicu čula 2007. godine kada se proslavila ulogom u poznatoj seriji "Tračara" (Gossip Girl) gde je glumila Serenu. Njen lik je tada ostao nezaboravan, a njen stil i danas osvaja sve ljubitelje mode. 

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je strpljivo delila autograme fanovima

Mnogi se dive skladnom braku koji glumica ima sa svojim kolegom, a mnogi ih smatraju i jednim od najlepših parova Holivuda. Uprkos tome što Lajvli ima buran porodični život baveći se svojom decom ko svaka posvećena mama, ona jednako briljira i na filnmskom platnu ali i u modnim krugovima, iznova oduševljavajući zaljubljenike u modu svojim stajlinzima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)