Zanimljivosti

OVAKO SU DRUGARI PRINCA VILIJAMA VREĐALI KEJT MIDLTON: Zbog jednog nije bilo šanse da je poštede, opleli po njenoj majci

Trudila se da je to ne povređuje.

06.08.2024 08:30

OVAKO SU DRUGARI PRINCA VILIJAMA VREĐALI KEJT MIDLTON: Zbog jednog nije bilo šanse da je poštede, opleli po njenoj majci
Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton je morala da se suoči sa mnogo toga tokom godina od kako je ušla u kraljevsku porodicu. Jedna od sutuacija bila je kada su joj drugari njenog muža princa Vilijama dali okrutan nadimak. Dok su studirali, Vilijam je imao drugare koji su važili kao "snobovi" i nisu mogli da shvate kako je on našao običnu devojku, a ne neku popularnu.

Princ i princeza od Velsa upoznali su se dok su bili na univerzitetu i Kejt je morala da trpi mnogo ismevanja od strane Vilijamovih prijatelja. Često bi bila ismevana zbog dosadašnjeg rada svoje majke Kerol Midlton kao stjuardese. Prema kraljevskom stručnjaku Kejti Nikol, Vilijamovi prijatelji bi koristili nadimak poput "Doors to Manual" to je poruka posade aviona kada isključe automatski režim vrata.

Ipak, Nikol je rekao da će Kejt uvek biti iznad okrutnih ismevanja, ali svakako je to povređivalo. Hrabra kakva jeste nikada nije dozvoljavala da pokaže koliko je uvređena komentarima.

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt je morala da trpi ismevanja Vilijamovih drugara sa fakulteta

U razgovoru za magazin Sunday Times, objašnjeno je kakav su par princ Vilijam i Kejt Midlton:

- Nikada nije bila vođa preko tuđih leđa, ona ima izuzetnu snagu karaktera i otporna je na sve. Nikada nisam videla ni čula da je izgubila živce.

Kejt i Vilijam su uspeli da prevaziđu zadirkivanje prijatelja i venčali su se 2011. pre nego što su dočekali troje dece - princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa. Kejt treba da se pridruži svojoj porodici u Balmoralu na letnjem odmoru sa ostatkom kraljevske porodice. Odmor će im prijati dok se ona leči od raka.

Očekuje se da će se Vilijam i Kejt pridružiti kralju Čarlsu i kraljici Kamili, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)