Zanimljivosti

PRINC VILIJAM ODLAZI NA ODMOR SA DECOM: Svi se pitaju šta će biti sa Kejt - odgovor je samo jedan!

Raspust je u toku za najmlađe članove kraljevske porodice.

06.08.2024 19:50

PRINC VILIJAM ODLAZI NA ODMOR SA DECOM: Svi se pitaju šta će biti sa Kejt - odgovor je samo jedan!
avier Garcia/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

Princeza Kejt Midlton pojavila u julu na Vimbldonu i dobila ovacije i aplauz publike koja ju je oduševljeno dočekala. Nakon ovog događaja nije se više pojavljivala u javnosti, pa su mnogi skeptični po pitanju njenog vraćanja normalnom životu.

Kako se čuje iz kraljevske palate princ Vilijam će sa decom jedno vreme bioti na odmoru u Balmoralu, pa se logično postavilo pitanje da li će se i Kejt pridružiti svojoj porodici na letnjem odmoru.

Prema pisanju NewYork Posta, princeza se sprema da boravi sa suprugu princu Vilijamu i njihovom decom na raskošnom imanju kraljevske porodice tokom avgusta. Oni se trude da se drže podalje od grada, pa su već proveli nekoliko nedelja u seoskom domu Anmer Hol, koji se nalazi na imanju Sandringem u Norfolku u Engleskoj.

Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Princeza je obradovala javnost svojim pojavljivanjem na Vimbldonu ove godine

 

Kada je u pitanju boravak u Balmoralu, najmlađi članovi kraljevske porodice će biti i u društvu svog dede kralja Čarlsa i njegove supruge Kamile, koji tradicionalno tamo borave tokom leta. Impozantan zamak je bio omiljeno mesto za boravak pokojne kraljice Elizabete II, koja je pokrenula godišnju tradiciju dolaska monarha u ovaj dvorac tokom leta. 

Kako piše ovaj portal, kraljevska porodica na ovom imanju vreme provodi u šetnjama po škotskim visoravnima, jahanju, kuvanju, društvenim igrama u kojima zajedno uživaju.

Kralj Čarls nije prekinuo majčinu tradiciju i nastavio je da praktikuje ovakvu vrstu odmora u čemu su mu se pridružili ostali članovi porodice. Popularni zamak često leti posećuju i vojvoda i vojvotkinja od Edinburga, Jorka kao i Zara i Majk Tindal. Jedino ko nije posetio ovu rezidenciju su princ hari i njegova supruga Megan Markl sa decom, a kako stoje stvari ni neće. 

Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Kraljevska porodica tradicionalno provodi letnje odmore na svom imanju u Sandringemu

 

Ovo bi bilo naujudaljenija destinacija na koju će putovati Kejt nakon što je otkriveno da je bolesna i da ima rak posle čega je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.  

Kako bi se što pre izlečila, povukla se iz javnosti i dala prioritet svom zdravlju. Dok je prolazila kroz hemoterapiju, kraljevska porodica je obaveštavala javnost da lečenje "napreduje" i da princeza ima "dobre i loše dane". Princeza se ove godine pojavila dva puta u javnosti i to kada se pridružila kraljevskoj porodici na terasi Bakingemske palate uoči rođendana kralja Čarlsa i kasnije u junu na Vimbldonu kada je njeno pojavljivanje sa ćerkom Šarlot i sestrom Pipom Midlton ispraćeno ovacijama.

Pričalo se i da će princ i princeza od Velsa ove nedelje prisustvovati Olimpijskim igrama u Parizu kako bi bodrili Veliku Britaniju međutim, niko nije mogao ovo da potvrdi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)