Zanimljivosti

MEGAN MARKL RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU: Nije smela da prizna Hariju, tvrdila da je doživela zlostavljanje

Iskren intervju koji je podigao svet na noge.

05.08.2024 19:50

MEGAN MARKL RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU: Nije smela da prizna Hariju, tvrdila da je doživela zlostavljanje
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa u šokantnom priznanju je ispričala kako je razmišljala o samoubistvu.

U intervjuu za CBS News, emitovanom u nedelju, ona je pričala o priznanju Opri Vinfri da je potonula na najniži nivo dok je još živela u Ujedinjenom Kraljevstvu. Princ Hari i ona su pre tri godine dali intervju, a ona je ispričala da se osećala izolovano zbog kraljevskog života i da "više nije želela da živi".

Boreći se sa suzama, Megan je rekla Vinfri da su misli o samoubistvu neverovatno teške za podnošenje, i da nije bila voljna da ih podeli sa svojim mužem, koji je izgubio svoju majku, princezu Dajanu, kada je bio dečak.

- Zaista me je bilo sramota da to kažem u to vreme, i sramota što moram to da priznam posebno Hariju, jer znam koliki je gubitak pretrpeo. Ali, znala sam da ako to ne kažem, da ću to učiniti - i jednostavno više nisam želela da budem živa - rekla je tada.

Daniel LEAL/AFP/Profimedia

Megan je razmišljala o samoubistvu

Sada, više od tri godine kasnije, ponovo se pozabavila tom temom dok su princ Hari i ona pokrenuli inicijativu da podrže roditelje koji su ožalošćeni zbog nasilja na društvenim mrežama. Njihova inicijativa ima za cilj da podrži pogođene porodice, uključujući nekoliko čija su deca oduzela sebi život kao rezultat onlajn nasilja.

Ona je tokom intervjua upitana o iskustvu koje je povezuje sa tim porodicama, a ranije je tvrdila da je doživela zlostavljanje na društvenim mrežama.

Delujući pomalo neprijatno, Megan je rekla novinarki Džejn Poli da nije očekivala pitanje, ali razume zašto je postavljeno.

- Kada ste prošli kroz bilo koji nivo bola ili traume, verujem da je deo našeg puta isceljenja (sigurno deo mog) u mogućnosti da budemo zaista otvoreni u vezi sa tim. I znate, ja nisam stvarno sastrugala površinu na osnovu svog iskustva. Ali, mislim da nikada ne bih želela da se neko drugi tako oseća. I nikada ne bih želela da neko drugi pravi takve planove. Dakle, ako ću iznošenjem onoga što sam prevazišla spasiti ili ohrabriti nekoga u svom životu da neko ne pretpostavi da je po površini sve dobro, onda je to vredno toga - rekla je Megan. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)