Zanimljivosti

NAJVEĆA HOLIVUDSKA MISTERIJA, KO JE UBIO LEPU NATALI? Sa dvojicom slavnih glumaca bila na brodu, niko ne zna kako se utopila!

I posle 43 godine priča o njenoj smrti privlači ogromnu pažnju.

02.08.2024 07:30

NAJVEĆA HOLIVUDSKA MISTERIJA, KO JE UBIO LEPU NATALI? Sa dvojicom slavnih glumaca bila na brodu, niko ne zna kako se utopila!
Oscar Abolafia / Everett / Profimedia

Glumica Natali Vud je imala 43. godine kada se pod neutvrđenim okolnostima utopila u novembru 1981. godine. Ona je bila na jahti "Splendour" sa suprugom Robertom Vagnerom, Kristoferom Vokenom i kapetanom Denisom Davernom.

Ono što ovaj slučaj čini toliko misterioznim je činjenica da postoji toliko spekulacija i teorija o smrti Vudove, a kao glavni krivac se navodi muž Robert Vagner, s kojim se Natali žestoko posvađala pre nestanka.

Njihov brak je bio turbulentan i pun ljubomore sa njegove strane. Takođe, Vagnerovo ponašanje te noći se blago rečeno može nazvati sumnjivim. Kada mu je Davern rekao da je Natali nestala i da li da zove pomoć, Vagner je, pijuckajući viski, navodno odgovorio: Nema potrebe, pojaviće se ona!

Nije se reagovalo na vreme

Pomoć je pozvana tek sat i po kasnije. 

A tada je već bilo suviše kasno. Telo Natali Vud je pronađeno u blizini obale Kataline, a ono što i danas zbunjuje sve je činjenica da je glumica na telu imala mnogo modrica i podliva.

Ključna stvar je pitanje kako je Natali, koja je po rečima, Denisa Daverna, bila prilično pripita te noći, upala u vodu, odnosno da li joj je neko "pomogao".

Da sve bude još komplikovanije, Vagner je navodno bio ubeđen da ga Natali vara sa Vokenom, koji nikada ni reč nije rekao o smrti Natali Vud.

Nasumnjivija priča ikada

Koliko je priča bila sumnjiva svima, pokazuje činjenica da je slučaj ponovo otvoren 2011, i tada je policija želela da ponovo ispita Vagnera, jer su detektivi koji su bili zaduženi za slučaj, smatrali da se činjenice ne slažu.

Međutim, glumac je odbio da razgovara sa policijom i 2018. je proglašen za "lice od interesa", ali nikada zvanično nije bio osumnjičen.

U tom periodu je i patolog promenio definiciju uzroka smrti u "davljenje i druge okolnosti", navodi Variety.

Sa druge strane, porodica Natali Vud nema nikakve sumnje i oni su ubeđeni da je Vagner kriv za njenu smrt.  

Slično smatra i Denis Davern koji je 2014. u knjizi "Goodbye Natalie, goodbye Splendour", indirektno optužio Vagnera da je gurnuo Natali s broda...

BONUS VIDEO:  

Komentari (0)