Zanimljivosti

DI-DŽEJ NIKADA BOLJE NIJE IZGLEDAO: Ona je razlog za to, ima brutalno telo, zbog nje rasturio 22 godine dug brak (FOTO)

Glumica 25 godine mlađa je pravi prazik za oči.

31.07.2024 17:05

DI-DŽEJ NIKADA BOLJE NIJE IZGLEDAO: Ona je razlog za to, ima brutalno telo, zbog nje rasturio 22 godine dug brak (FOTO)
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejvid Geta, jedan od najtraženijih di-džejeva na festivalima i u klubovima širom sveta i njegova 25 godina mlađa partnerka, glumica Džesika Ledon, ponovo su u centru pažnje. Par, koji je bio predmet brojnih sumnji zbog razlike u godinama, sada uživa na odmoru u Fromonteri, Španiji. Iako im mnogi nisu predviđali blistavu budućnost, izgleda da njihova ljubav cveta kao nikad pre. 

Dejvid i Džesika letuju sa grupom prijatelja na luksuznoj jahti, a Geta je u izvanrednoj fizičkoj formi, što mnogi pripisuju upravo njegovoj vezi sa znatno mlađom partnerkom. Za razliku od njegovog nekadašnjeg izgleda gde je imao dužu kosu, a nije se mogao pohvaliti ni zavidnim telom, on pri kraju šeste decenije izgleda nikad bolje. Očigledno je radio dosta fizički na sebi, kako bi parirao dve i po decenije zgodnoj partnerki.

- U 57. godini Dejvid živi svoju drugu mladost - komentarišu neki, dok drugi smatraju da je posredi kriza srednjih godina.

 

 

Par je u martu ove godine, dočekao rođenje sina Sajana, a nakon turbulentnog perioda, uključujući raskid i ponovno pomirenje, čini se da su konačno pronašli mir. Poznato je da je Dejvid, koji je ranije bio čak 22 godine u braku sa Keti, prekinuo tu vezu zbog nove ljubavi. Sa Keti ima dvoje dece, ćerku Endi i sina Elvisa. Nova veza sa Džesikom donela je velike promene u njegovom životu, kako fizičke, tako i emotivne.

Njih dvoje su zajedno od 2015. godine, a 2021. godine, umesto vereničkog prstena, Geta joj je poklonio prsten obećanja, jer "više ne veruje u brak". Raskid u oktobru 2022. iznenadio je mnoge. 

- Mislili su da su stvoreni jedno za drugo, ali jednostavno nije uspelo -  rekao je tada izvor blizak paru. 

 

 

Međutim, pomirenje je usledilo već početkom 2023. godine. Njihova romansa je imala brojne uspone i padove, uključujući periode kada su živeli na različitim kontinentima, što je dodatno otežavalo njihovu vezu. Uprkos svemu, Dejvid i Džesika danas izgledaju srećniji nego ikada. Njihova ljubavna priča, koja je počela burno, sada je stabilnija, a oboje blistaju od sreće.

Nikome nije promaklo da je Džesika vidno zgodna. Komentari se nižu, kako jači pol ne može da skine pogled, kako sa njenog bujnog poprsja, tako i sa zavidne pozadine.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Džesika Ledon i Dejvid Geta

Podsećamo, Dejvid Get je francuski di-džej, producent i tekstopisac. Rođen je 7. novembra 1967. godine u Parizu. Poznat je kao jedan od najuspešnijih i najuticajnijih di-džejeva i producenata elektronske muzike. 

Geta je započeo karijeru kao di-džej u pariskim noćnim klubovima 1980-ih, a početkom 2000-ih stekao je međunarodnu slavu. Njegov album "One Love" iz 2009. godine, postigao je ogroman uspeh. Poznat je i po svom upečatljivom stilu nastupa uživo, koji uključuje energične setove i spektakularne scenske efekte.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)