Zanimljivosti

POZIRA, A MASNICA JOJ PREKRILA CELO OKO: Fanovi zabrinuti za stanje slavne glumice! (FOTO)

Samo objasnila da je ona ispala "jača"!

31.07.2024 22:15

POZIRA, A MASNICA JOJ PREKRILA CELO OKO: Fanovi zabrinuti za stanje slavne glumice! (FOTO)
CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Holivudska zvezda Šeron Stoun (66) objavila je fotografiju s aa masnicom na oku i zabrinula sve fanove na Instagramu gde ih broji 3,9 miliona. Glumica je pozirala ispred lifta, dok je na sebi imala komplet u vidu dugih letnjih zvonastih pantalona i otkopčane košulje. Komplet je bio bele pozadine sa crnim detaljima u vidu cvetova. 

Ispod košulje ponela je crni bodi ili je čak bio u pitanju crni jednodelni kupaći, a ponela je dugu zlatnu ogrlicu i još jednu od bisera i cirkona koja je išla tik uz vrat. Imala je japanke, a pozirala je bez šminke i frizure. 

Ono što je svima privuklo pažnju je ogromna masnica koja je prekrivala celo njeno levo oko. Tačan razlog nastanka modrice nije do detalja otkrila, ali po svemu sudeći u pitanju je nezgoda na letovanju. 

- Ovo putovanje je bilo teško, ali ja sam bila jača - istakla je uz opis fotografije.

 

 

Za svega sat vremena usledilo je više od 13.000 sviđanja, dok su se pratioci pitali o poreklu modrice.

- Trebalo bi da vidite drugog momka!

- O, ne, zar i ti?

- Dobro došla u klub plavih masnica na oku!

- Izgleda da si izvodila isti ritual koji svi bogati ljudi rade.

- Šeron ušla u klub Iluminata?

- Pa izgleda da je šampion pred nama!

Glumica je u isto vreme objavila i njen pogled iz sobe, a odsela je u hotelu u Turskoj. Izgleda da joj se svidelo što joj drugi izlaz iz sobe gleda na privatnu baštu u kojoj je bazen sa ležaljkama.

- Ukoliko bilo ko od vas razmatra odlazak u Tursku na letovanje, pa recimo da je ovo moj pogled iz sobe - zadovoljno je poručila ona.

 

 

Podsećamo, Šeron je godinama je bila na listi najlepših žena sveta i najtraženija glumica filmske industrije. U trenutku kad je bila na vrhuncu slave sve se promenilo. Ona je 2001. doživela težak moždani udar, a lekari su joj tada dali jedan odsto šanse da preživi. Naredne godine usledio je novi šok kad je Stounova otrkrila fanovima da ima tumor, koji hitno mora da se operiše. Čini se kao da joj je ceo Holivud tada okrenuo leđa. 

Glumica se nije dala slomiti, samo je želela da se njen glas "čuje", a od tada se posvetila deci i slikarstvu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)