Zanimljivosti

NATAŠA IZ POŽAREVCA OSTAVILA NAJBOGATIJEG SPORTISTU INDIJE: Nakon 10 godina spakovala kofere i vratila se u Srbiju

Posle četiri godine braka okončali odnos.

22.07.2024 16:25

NATAŠA IZ POŽAREVCA OSTAVILA NAJBOGATIJEG SPORTISTU INDIJE: Nakon 10 godina spakovala kofere i vratila se u Srbiju
foto: Printscreen Instagram/natasastankovic__

Glumica Nataša Stanković iz Požarevca je udata za Hardika Pandja koji se profesionalno bavi kriketom. Ona je otišla u Indiju pre 10 godina zarad karijere, a tamo je upoznala Hardika. Zaljubili su se i venčali, a sada posle četiri godine braka odlučili su da se i razvedu. Prvobitno, u medijima je odjeknula informacija da je Nataša ne samo da je uklonila sve Hardikove stare fotografije sa svog Instagram naloga, uklonila je i njegovo ime iz svoje biografije. Takođe, bila je odsutna sa svih IPL utakmica usred sezone. 

Tada, izvor je tvrdio da među njima nije sve u najboljem redu.

 - Ovo je samo nagađanje. Ali, ne objavljuju slike zajedno. Ranije je Nataša bila upisana kao Nataša Stanković Panđu na svom Instagram nalogu, a sada je potpuno skinula ime. Rođendan joj je bio 4. marta i tamo tog dana nije bilo objave o Hardiku i njoj - navodi se u objavi na Redditu.

foto: Printscreen Instagram/natasastankovic__

Razvodi se popularan par

Važno je napomenuti da se ni Hardik ni Nataša nisu zvanično pozabavili glasinama na društvenim mrežama, do ovog momenta. Sva pisanja stranih medija očigledno su bila tačna jer je Hardik potvrdio da se razvode.

- Nakon četiri godine provede zajedno, Nataša i ja smo odlučili da krenemo odvojenim putevima. Dali smo sve od sebe, ali verujemo da je ova odluka u najboljem interesu za oboje. Ovo je bila teška za nas, uzevši u obzir svu radost i međusobno poštovanje koje smo sticali dok smo rasli kao porodica. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar naših svetova. Iako ćemo odvojeno voditi računa o njemu, daćemo sve od sebe da on i dalje bude najsrećniji. Hvala vam na podršci i razumevanju u ovim teškim i emotivnim momentima - potvrdio je par na svojim Instagram profilima.

Da podsetimo, Hardik se oženio Natašom 31. maja 2020, dva meseca nakon što je zaprosio glumicu na jahti. Par je potom dočekao svoje prvo dete, Agastju, 30. jula 2020. Hardik i Nataša, na treću godišnjicu braka, odlučili su da obnove svoje zavete na specijalnoj ceremoniji u Udaipuru na Dan zaljubljenih prošle godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)