Brak i veze

RAZVODI SE PRINCEZA DVA MESECA NAKON ŠTO JE DOBILA BEBU! Muža ponizila na najgori način, ostavila ga pred svima

Princezi Mahri iz Dubaija je "prekipelo" pa je odlučila da se obrati suprugu.

20.07.2024 12:25

RAZVODI SE PRINCEZA DVA MESECA NAKON ŠTO JE DOBILA BEBU! Muža ponizila na najgori način, ostavila ga pred svima
Printscreen/Instagram/hhshmahra

Arapska princeza Šeika Mahra Mohamed Rašed Al Maktum i ćerka vladara Dubaija, ostavila je javno svog supruga putem društvenih mreža, što je javnost ostavilo u šoku. Zahtev za razvod je došao samo dva meseca nakon rođenja njihove prve bebe.

- Dragi mužu, pošto si zauzet i društvo ti prave drugi, ovim proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe, razvodim se od tebe. Sve najbolje. Tvoja bivša žena - napisala je princeza u objavi na Instagramu potvrdivši poslednjom tvrdnjom izrečenom tri puta, da je čvrsta u svojoj odluci. To po arapskim verovanjima znači da "tvrdnja tri puta izrečena" postaje istina ili po islamskoj praksi poznatoj kao "trostruki talak" to rezultira trenutnim razvodom, prenosi Usweekly.

Princeza je ovom objavom podigla veliku prašinu na Istoku, a mnogi su se zapitali šta se dogodilo u braku ovog para što je izazvalo takav javni razlaz i gnev.

Mahrin suprug još ništa nije odgovorio na ovu javnu prozivku, a na oba naloga supružnika zajedničke fotografije su uklonjene, a supružnici su prestali da prate jedno drugo. 

Arapski par se venčao prošle godine, a ćerku su dobili samo dva meseca pre ovog javnog zahteva za razvod. Princeza Mahra je izuzetno školovana i obrazovanje iz međunarodnih odnosa sticala je na Univerzitetu u Londonu. Osim toga veliki je zagovornik prava žena u Dubaiju.

Venčanje kraljevskog para je bilo glamurozno i održano je u dvorani Said u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju. Pre svog venčanja par je detalje o svojoj vezi držao u tajnosti.

Pre skoro godinu dana Mahra je podelila na društvenim mrežama fotografiju ultrazvuka bebe nakon saznanja da očekuju prvo dete napisavši "Samo nas troje".

Devojčica je došla na svet u maju ove godine, a na Instagramu je podeljen kadar njene ručice u crno beloj boji. Međutim, kako se čini princeza je nagovestila razlaz koji će uskoro slediti  nakon što je u junu podelila fotografiju nje i ćerke napisavši "Samo nas dve".

Ipak, njena poslednja objava je digla prašinu na društvenim mrežama, a ljudi se pitaju da li je želela da otkrije kako je suprug vara ili jednostavno zapostavlja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)