Zanimljivosti

GLUMAC VERIO PRELEPU KOLEGINICU, A UVIJAO SE NA GEJ PARADI: Ostavio ženu i dete, pa ljubio slavnu pevačicu (FOTO)

Našao je devet godina mlađu u koju se zaljubio.

10.07.2024 10:35

GLUMAC VERIO PRELEPU KOLEGINICU, A UVIJAO SE NA GEJ PARADI: Ostavio ženu i dete, pa ljubio slavnu pevačicu (FOTO)
Profimedia

Glumac Čening Tejtum je 2012. godine poneo titulu najse*sipilnijeg muškarca kako je preneo časopis People. Iza sebe ima mnogobrojne uloge, a pre nego što je postao glumac on je bio model. Nedavno je otkrio da je rad na filmu "Blink Twice" sa njegovom verenicom Zoi Kravitz pomogao da "ukoreni" njihovu ljubav. Par, koji je počeo da se zabavlja 2022. godine tokom snimanja filma predviđenog za objavljivanje ovog leta, otkrio je da im se odnos produbio dok su sarađivali na setu. Razlika među njima je devet godina.

U razgovoru za Extra, Tatum je rekao: 

- Raditi sa svojim partnerom zaista je - znate, znam da se mnogi ljudi plaše toga - ali to je bilo ono što nas je učvrstilo na neki način. Počeli smo, a malo smo porasli pre nego što smo počeli da snimamo, i onda smo samo rekli da idemo to da uradimo!

Osim toga, 44-godišnji glumac je podelio svoju perspektivu o kreativnosti, tvrdeći da ona nije ograničena samo na "filmove ili priče". 

- Samo se svakog dana probudimo i pokušavamo da stvorimo "novi" život - naveo je.

Roger/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Čening je u vezi sa Zoi

Tejtum je takođe ponudio nekoliko saveta za upoznavanje, sugerišući parovima da zajedno preuzmu izazovan projekat kako bi utvrdili da li su zaista suđeni jedno drugom. 

- Kada možete da stvarate sa nekim, to je jedini komad, kao, savet za upoznavanje koji ću dati bilo kome...Ako imate partnera i razmišljate, "Da li je ovo prava osoba za mene?", idite i pronađite najteži mogući projekat koji možete zajedno da uradite - poručio je on, piše Mirror.

Ljubavni život

Da podsetimo, Čening je bio u braku sa Džene Devan sa kojom ima ćerku Everli. Oni su se razveli 2018. godine, a malo nakon razvoda uhvaćen je sa pevačicom Džesi Džej. Osmehivali su se na ulici i izgledalo je kao da prijaju jedno drugom. Ona je potvrdila vezu sa njim, a nakon tri meseca su raskinuli. Nakon toga se saznalo da se ljubav među njima nije završila mirno kako su prvobitno pričali. Isplivalo je u javnost da je Džesi želela bebu, a onda je shvatila da boluje od endometrioze. Da podsetimo, mnoge je iznenadio kada se pojavio na Gej paradi u Los Anđelesu, a potom se pred svima uvijao sa još jednim plesačem. To je uradio u cilju promovisanja novog filma "Magični Majk XXL" (Magic Mike).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)