Zanimljivosti

GDE JE DANAS "UNUKA" BATE ŽIVOJINOVIĆA? Pre 27 godina Srbija je plakala zbog njene bolesti, sada se bavi OVIM (FOTO)

Ivana je bila popularna pre skoro tri decenije.

09.07.2024 17:05

GDE JE DANAS "UNUKA" BATE ŽIVOJINOVIĆA? Pre 27 godina Srbija je plakala zbog njene bolesti, sada se bavi OVIM (FOTO)
Printscreen/Youtube

Film "Ptice koje ne polete" je priča o borbi za život preslatke devojčice, ali snimljena po istinitom događaju. Radi se o maloj devojčici koja boluje od leukemije. U filmu ona se zvala Vesna, a inače ulogu je tumačila Ivana Šurdić. Devojčica odlazi na selo kod dede gde on brine o njoj. Smatrali su tada da bi joj boravak u prirodi znatno olakšao život. U filmu ulogu dede je tumačio Bata Živojinović, a devojčice Ivana Šurdić. Ona je tumačila ulogu Vesne i nema ko nije zbog njene glume plakao. Tada je Ivanin talenat bio zapažen i njena uloga je propraćena, a mnogu su joj predviđali ozbiljnu i uspešnu karijeru.

Facebook

Ovako danas izgleda Ivana Šurdić

Ipak, put je odveo u drugom smeru i ona danas živi u Firenci, bavi se arhitekturom i aktivna je na društvenim mrežama. Iako se ne bavi glumom više, zahvaljujući njenoj aktivnosti na mrežama možemo da vidimo kako je izgledala devojčica zbog koje je cela Srbija plakala.

Kako danas izgleda devojčica koja nas je ostavila u suzama

Ona se dosta promenila, više nije plavuša, a nema ni dugu kosu. Skratila je kosu i sada je njena frizura znatno upečatljivija. Ošišala se na kratko, a njene prodorne oči plave boje sećaju na onu devojčicu iz filma koji je osvojio svet.

Da podsetimo, pored Bate Živojinovića i Ivane Šurdić, glavnu ulogu su tumačili Neda Arnerić i Miodrag Krivokapić. Upravo, Neda i Miodrag su tumačili ulogu Vesninih roditelja. Film je režirao Petar Lalović, a on je napisao i scenario.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)