Zanimljivosti

SAD JE I ZVANIČNO: Glumica u vezi sa bivšim mužem pevačice (FOTO)

Njihova romansa je privukla veliku pažnju javnosti i medija.

15.06.2024 17:55

SAD JE I ZVANIČNO: Glumica u vezi sa bivšim mužem pevačice (FOTO)
arianagrande/Instagram

Maika Monro koja se proslavila ulogom u filmu "IT Follows", našla se u žiži javnosti nakon što se obelodanjena njena veza sa bivšim mužem pevačice Ariane Grande. Svoju vezu sa Daltonom Gomezom, agentom za nekretnine, ozvaničila je na Instagramu pre nekoliko dana podelivši fotografije sa njim. Ona je objavila njihove romantične zajedničke fotografije dok ga ljubi na pešačkom prelazu dok stoji na prstima. 

Ovaj set fotografija je delić njihove romanse, pa su fanovi lepe glumice mogli da vide kako par ruča zajedno, da su uparili određene odevne kombinacije, kako uživaju na moru. Prema oceni korisnika društvenih mreža njih dvoje su idealan par.  

Prve spekulacije o njihovoj vezi pojavile su se prošle godine u oktobru, kada su njihove prve fotografije dospele u javnost a objavio ih je TM3 na kojima razmenjuju nežnost.

 

Od tada par je kako prenosi Hola više puta viđen zajedno, od toga jednom su uslikani na aerodromu LAKS u Los Anđelesu prošlog meseca. Instagram objava na kojoj par pozira je još jedna potvrda da je njihov odnos stabilan i ozbiljan. 

Arijana Grande i Dalton Gomez su se zvanično razveli u martu ove godine posle dve godine zajedničkog života. Pevačica je ranije ukazivala da u njihovom braku postoje problemi i to kroz svoj novi album, a po nalogu sudije morala je svom bivšem supružniku da plati čak 1,25 miliona dolara.

Jednokratnu isplatu bivšem partneru  pevačica mora da uplati bez nalaženja buduće alimentacije. 

Pevačici je do sada bogatstvo procenjeno na 240 miliona dolara u šta su uključeni uspesi u muzičkoj i glumačkoj karijeri, kao i brenda njene lepote, navodi taj portal. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)