Zanimljivosti

PEVAČ LEXINGTONA POTOPIO SUPRUGU U LEDENOJ FONTANI: Ona je prelepa doktorka, a zbog ljubavi pristala je na ovo! (VIDEO)

Par je imao dobar razlog za to.

14.06.2024 18:20

PEVAČ LEXINGTONA POTOPIO SUPRUGU U LEDENOJ FONTANI: Ona je prelepa doktorka, a zbog ljubavi pristala je na ovo! (VIDEO)
youtube-printscreen-Lexington

Pevač i frontmen Lexington benda, Bojan Vasković, na specifičan način snimio je romantičan spot sa suprugom. Sam naziv numere "Boli pesme kraj" je ujedno i naslov za 17. roman spisateljice i voditeljke Vesne Dedić. Bojan je rođeni Sarajlija sa beogradskom adresom, a on i njegova supruga Aleksandra uživaju u ljubavi više od decenije. Upoznali su se pre snimanja spota za pesme "Prišla" u kojem je ona glumila. 

Aleksandra je veoma aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je sa fanovima podelila detalje snimanja novog spota za numeru "Boli pesme kraj". 

- Ne znam da li sam pristrasna, ali uz prve taktove ove pesme osetim neku magiju i nostalgiju, koja me vodi u daleku budućnost, gde ćemo kroz osmeh i po koju suzicu u oku pokazivati ove slike i spot svojim unucima uz reči kako su baba i deda nekada bili lepi i mladi i koliko su se voleli (dok oni naravno prevrću očima i govore mi da sam dosadna, čekajući dedu da dopuni džeparac za grad) - objasnila je Aleksandra.

Naime, deo spota je sniman u fontani, a ni vremenski uslovi im nisu išli u prilog. Tako je voda u fontani bila ledena dok je u isto vreme napolju bujala oluja i veliko nevreme.

- Vidi se koliko sam se smrzla. Ono što se naslućuje, to je koliko nam vremenski uslovi nisu išli na ruku, jer je duvao orkan i padala je kiša ceo dan, ali ekipa je bila i više nego raspoložena da se spot snimi onako kako smo zamislili i definitivno će ovo za sve nas biti jedna predivna uspomena - istakla je Vaskovićeva.

Nikome nije promakla činjenica koliko je Aleksandra koja je u međuvremenu i pored troje dece uspela da specijalizira ginekologiju i akušerstvo, poput prave manekenke u pripijenoj haljini bakarne boje, ali ni to koliko se tresla i vrištala u vodi, tako da bi ovakvu žrtvu zarad spota jedino uradila supruga koja beskrajno voli svoga muža.

Podsećamo mnogi su mislili da se pevač na snimanju spota zaljubio i zavoleo njegovu izabranicu, ali istina je malo drugačija. Naime, oni su se upoznali tokom 2012. godine, kada je Aleksandra i dalje bila studentkinja medicine. Nakon samo nekoliko izlazaka shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, te su otpočeli vezu, a potom i zajednički život. Godine 2015. zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, a u međuvremenu su dobili troje dece.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)