Zanimljivosti

LIKOVE IZ OMILJENE TELENOVELE DANAS NE BISMO PREPOZNALI: Nekima vreme nije učinilo uslugu, dok ova žena blista!

Mnoge ne biste danas prepoznali, dok je za neke vreme stalo.

12.06.2024 19:28

LIKOVE IZ OMILJENE TELENOVELE DANAS NE BISMO PREPOZNALI: Nekima vreme nije učinilo uslugu, dok ova žena blista!
Printscreen/tiktok/user_11223344556677d

Iako je od emitovanja poznate brazilske telenovele "Zabranjena ljubav" prošlo više od 20 godina, svi je se sećaju sa velikom nostalgijom. Mnogima od nas ti likovi su urezani u pamćenje kao lepi mladi ljudi, međutim činjenica je da su se i oni vremenom promenili. Kako danas izgledaju zanima mnoge.

Zabranjena ljubav je emitovana kod nas 2002. i 2003. godine, a kasnije su neke televizije opet preuzele njeno prikazivanje. Serija je dostigla veliku popularnost, a bila je posebna po tome što je prikazivala odnos dve kulture i dve vere, a druga tema je kloniranje što je naišlo na neke kontroverze.

Ova telenovela je uspela da prikaže neuobičajene likove i njihove živote kao i izazove sa kojima se susreću. Žade kao glavni lik serije koja se vraća u svoju domovinu Maroko iz Brazila i pokušava da se privikne na tu kulturu, Lukas u kojeg se zaljubljuje, svi ih pamtimo kao mlade i lepe ljude pred kojima je bio život i veliki ciljevi.

Tu su bili i stariji , likovi poput Alija, Žadinog strica kod kojeg dolazi da živi, Zorajde koja je Žade podizala kao malu, a koja je dovedena u tu kuću kao dete koje je izgubilo karavan ali i doktor Albijeri koji je uradio Lukasovo kloniranje

Na internetu se sada pojavio snimak brazilskih glumaca iz ove telenovele u kojima su glumci prikazani kako danas izgledaju posle 23 godine. I dok je za neke vreme stalo i ne možete napraviti razliku da li se radi o sadašnjem trenutku ili vremenu kada se serija snimala, drugi su se dosta promenili.

U videu, mnogi će prepoznati i sporedne likove koje ste možda zaboravili poput Saida, Muhameda, Nazire, Latife. Video se pojavio na TikToku a ljudi su komentarisali koliko su se glumci promenili i za koga je vreme stalo.

- Žade i Latifa ne stare.

- Šta se desilo sa Alijem?

- Ranija izgleda sada starije, a mlađa je od Žade.

- Kako je interesantno...kako sporo stare..

- Sve su bolji kako stare - bili su neki od komentara.

U videu su se pojavili i drugi likovi koji su tada bili interesantni na svoj način: Ranija, druga Saidova supruga, Deuza koja je nosila Lea, odnosno Lukasovog klona kao i mnogi drugi. Korisnici društvenih mreža su komentarisali kako su rado gledali ovu sjajnu telenovelu i da su mnogi njihovi omiljeni likovi ostali jednako isti. Bilo je i komentara da bi voleli da vide iste glumce u nastavku ove serije, za koju se može reći da je dostigla planetarnu popularnost jer je bila prikazivana skoro na svim kontinentima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)