Zanimljivosti

SUPRUGA SLAVNOG ZAVODNIKA ZBOG SVEKRVE PROŠLA PAKAO: Vatrena snajka joj na kraju pokazala gde joj je mesto!

Kamila ovo nije mogla više da trpi!

10.06.2024 20:20

SUPRUGA SLAVNOG ZAVODNIKA ZBOG SVEKRVE PROŠLA PAKAO: Vatrena snajka joj na kraju pokazala gde joj je mesto!
NPX / StarMax / Profimedia

Manekenka Kamila Alves, popularni model brazilske nacionalnosti, postala je poznata širom sveta kada se udala za slavnog glumca Metjua Mekonahija. Međutim, malo ko zna da je uz njega dobila i prilično nezgodnu svekrvu, Meri Mekejb, koja je postala prava noćna mora za nju. Njihov odnos pun izazova i nesuglasica intrigirao je javnost, a Kamila je nedavno otkrila detalje koji svedoče o tome.

Kada su Metju i Kamila započeli ljubavnu vezu, Meri je bila vrlo neprijateljski nastrojena prema Kamili. Počela je da je testira na različite načine, čak je koristila i Metjuove bivše devojke kako bi je ponizila. Osim toga, često je prenosila njihove privatne razgovore novinarima, što je dodatno pogoršavalo odnos između njih.

 

 

Kamila je ispričala da je jednom, na angažman za reviju u Istanbulu, povela i svekrvu. Mislila je da će ih to iskustvo zbližiti. Dobila je za nju dodatnu kartu za prvu klasu i besplatan boravak u luksuznom hotelu, ali Meri nije bila zadovoljna.

- Celim putem do tamo, avionom do Istanbula, pričala mi je sve te naporne priče i okretala glavu. Kada smo sleteli, rekla sam: "U redu, sada me pusti da se pripremim za reviju". Trećeg dana kad smo bile tamo  zamerila sam joj zbog onoga što je radila, iznela sam svoju oštru brazilsku, latinoameričku stranu. Uzvratila sam joj, stvari su išle nabolje pa nagore, pa u krug. A onda me je na kraju samo pogledala i rekla mi je: "U redu, sada si deo naše porodice" - istakla je manekenka, a o tome je pisao i NY Post.

 

 

Ispostavilo se da je Meri sve vreme očekivala da joj Kamila uzvrati, kako bi videla koliko je iskrena. Kada su se vratile iz Turske, odnos im se značajno popravio.

- Od tog dana, od te noći nas dve imamo najbolji odnos i imam toliko poštovanja prema njoj. S druge strane i ona ima toliko poštovanja prema meni -  istakla je Kamila.

Nakon godina provedenih u Los Anđelesu, bračni par Mekonahi preselio se u Teksas, gde su pronašli mir i privatnost daleko od medijske pažnje. Kamila ističe da je život u Teksasu promenio njihovu percepciju o svetu, te da se osećaju kao da su zaista pronašli svoj dom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)