Zanimljivosti

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM GODINAMA SU USPEVALI SVE DA ZAVARAJU: Niko nije ni slutio da ovo rade daleko od dece

Pojedine detalje privatnog života uspeli su da sačuvaju samo za sebe.

26.05.2024 12:15

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM GODINAMA SU USPEVALI SVE DA ZAVARAJU: Niko nije ni slutio da ovo rade daleko od dece
Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Život britanskog princa Vilijama i njegove supruge princeze Kejt Midlton je pod lupom javnosti posebno nakon što je princeza od Velsa obelodanila da boluje od raka.

I ranije je za prinčevski par vladalo veliko interesovanje medija, a paparaci su ih pratili u stopu. Međutim, oni su uspevali da im umaknu i sakriju svoju veliku tajnu, kao i da određene detalje iz svog privatnog života sačuvaju samo za sebe.

Tajna prinčevskog para

Kako piše britanski Miror, princeza Kejt "voli da začini" svoj život sa princem Vilijamom, pa par često beži od dece kako bi uživali u dvoje na večeri u restoranima širom Velikom Britanije. Čak su i uoči prošlogodišnjeg krunisanja kralja Čarlsa III iskoristili priliku da u strogoj tajnosti pobegnu zajedno na večeru.

Sama Kejt je više puta isticala da obožava da kuva za svoju porodicu i da gotovo svakog dana večeraju zajedno, ali je to bila varka za medije, jer su ranije često znali da se iskradu i uživaju u nekom restoranu. 

Credit: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kejt i Vilijam su umeli da se iskradu iz palate i uživaju u dvoje i bez dece

 

Kraljevski par, tačnije Kejt, obožava kari zbog čega su u tajnosti boravili u jednom indijskom restoranu u Birmingemu, koji je bio deo njihove turneje uoči krunisanja kralja Čarlsa.

Kako je ispričao Vinaj Agarval, koji zajedno sa suprugom Ankiti drži ovaj restoran, nije imao pojma da će kraljevski par doći u njihov objekta.

- Pozvao nas je i rezervisao mesto, a ja nisam imao pojma da razgovaram sa princom. Uopšte mu nisam prepoznao glas, ovo je prvi put da ga slušam telefonom. Kad sam ih ugledao, pa to je bilo prilično neverovatno iznenađenje - otkrio je on.

Vinaj je otkrio da Kejt voli jake začine, dok je njen muž više sklon blažim ukusima. Svojevremeno su Kejt i Vilijam priznali da im je apsolutno dozvoljeno da naruče hranu za poneti i da ih njihov kraljevski status ne ometa da uživaju u hrani kao i ostali obični ljudi. 

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt voli jaku začinjenu hranu, dok je Vilijam ipak za blažu varijantu

 

I sama princeza od Velsa je u jednom intervju za BBC otkrila da je njeno omiljeno jelo kari, dok je princ Vilijam priznao da ne podnosi baš dobro jake začine kao njegova žena. Ipak, kako bi udovoljio svojoj ženi on povremeno s njoim uživa u jelima od piletine koja nisu toliko začinjena. 

Rođak princa Vilijama, koji sa suprugom ima dvoje dece, otkrio je da Kejt i Vilijam nisu jedini u palati koji naručuju hranu preko dostave. To čine i drugi članovi kraljevske porodice. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)