Odrasli

VILIJAM JAVNO OTKRIO NOVE DETALJE O PORODICI I ZDRAVLJU PRINCEZE: Otputovao bez Kejt i dece - evo šta je imao da kaže!

Kejt Midlton se hrabro nosi sa stravičnom dijagnozom.

10.05.2024 15:31

VILIJAM JAVNO OTKRIO NOVE DETALJE O PORODICI I ZDRAVLJU PRINCEZE: Otputovao bez Kejt i dece - evo šta je imao da kaže!
Tanjug/Oli Scarff, Pool Photo via AP

Princ Vilijam je komentarisao zdravstveni status Kejt Midlton tokom posete St. Mary's Community Hospital na Ostrvima Sili. On je otkrio da se njegova supruga, "oseća dobro", nakon dijagnoze raka. Vilijam je tom prilikom rekao i da su njihova deca, Džordž, Šarlot i Luj bili "veoma ljubomorni" zbog njegovog putovanja i da bi ih možda poveo u Kornvol kasnije tokom godine.

Princ od Velsa je pored otkrivanja informacija o zdravlju princeze Kejt, takođe podelio kako se porodica nosi sa ovom teškom situacijom. Otkrio je da su njihova deca veoma zainteresovana za njegovo putovanje i da bi želela da ih povede sa sobom ubuduće. 

Takođe je spomenuo podršku koju su dobili od osoblja bolnice, kao i gestove ljubaznosti poput pisma koje su primili. On je, tome u prilog, istakao pismo od glavne sestre Linde Mekhejl, napisan od strane njene unuke, u kome ona želi brz oporavak princezi Kejt i kralju, tokom njihove borbe sa kancerom.

Podsećamo, princeza od Velsa je objavila svoju dijagnozu raka u martu, čime je šokirala javnost koja se nije nadala da će nakon zlaćudnog tumora koji je pogodio kralja Čarlsa III, sličan mogao da zadesi njihovu voljenu princezu. Princ Vilijam je odmah po objavljivanju Kejtine dijagnoze smanjio svoje javne angažmane kako bi pomogao supruzi i bio joj oslonac kako kroz terapiju, tako i kroz odgajanje njihovo troje dece.

Princeza Kejt, iako je suočena sa dijagnozom raka, pokazala je stav koji pokazuje hrabrost i odlučnost u borbi protiv ove bolesti. Njena snaga i optimizam su inspiracija mnogima, kako u Velikoj Britaniji tako i širom sveta. Iako je suočena sa izazovima koje donosi lečenje raka, princeza Kejt je fokusirana na oporavak i podržana je od strane svoje porodice. Njena odlučnost i pozitivan stav su ključni u borbi protiv ove opake bolesti. 

Princ Vilijam i Princeza Kejt su zahvalni na svim porukama podrške i ljubaznosti koje su primili od ljudi širom sveta. Njihova porodica je zahvalna na podršci i molitvama dok prolaze kroz ovo teško vreme.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)