Zanimljivosti

PENELOPE KRUZ U KORSETU OD LATEKSA JEDVA OBUZDALA OBLINE: Uoči 50. rođendana izgleda kao milion dolara (FOTO)

"Prava lepota nikad ne prolazi čak ni kada sazri."

17.04.2024 15:00

PENELOPE KRUZ U KORSETU OD LATEKSA JEDVA OBUZDALA OBLINE: Uoči 50. rođendana izgleda kao milion dolara (FOTO)
Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Glumica Penelope Kruz za koji dan proslavlja 50. rođendan, a i dalje pleni lepotom i samopouzdanjem. Nisu retki komentari da izgleda bar deceniju do dve mlađe. Nova frizura u vidu paža je dodatno tome doprinela. Penelope je ipak otkrila neke od svojih tajni koje joj pomažu da izgleda sjajno i da se oseća zadovoljno i zanosno na pragu šeste decenije.

Penelope navodi da se samoj sebi sada više dopada nego u mladosti. Ističe da je sazrevanje za nju bilo postepen proces, te da svakog dana nastavlja da se razvija i raste. Njen stav o samopouzdanju predstavlja inspiraciju mnogima, jer ističe da nije postojao trenutak kada je osetila da staranje dolazi naglo, već smatra da je to neprekidni proces. 

Njena poslednja fotografija na kojoj je u crnom korsetu od lateksa dodatni je dokaz mladolikog izgleda španske glumice. Korset je prilično dubokog dekoltea, pa su Penelopine grudi posebno došle do izražaja. Nova frizura bila je tek delimično prelomljena, dok glumica jedva da je nosila šminku.

U rekodrnom roku usledilo je 113.000 sviđanja od njenih skoro 7 miliona fanova.

- Zapanjujuće!

- Spektakularno!

- Prava lepota nikad ne prolazi, čak ni kada sazri.

- Moj nervni sistem će eksplodirati!

- Najlepša i najbolja glumica ikada - ređali su se komnetari.

 

Penelope otkriva nekoliko tajni koje joj pomažu da održi svoj izgled i neguje kožu. Jedna od njih je izbegavanje šećera i mlečnih proizvoda, uz unos velike količine voća, povrća i kvalitetnih proteina. Takođe, ističe važnost konzumiranja velikih količina vode, što je navika koju je tek nedavno usvojila. 

Glumica dodaje da koristi roler od žada za negu lica, koji joj je preporučio njen šminker Pablo Iglesijas, a koji joj pomaže da posvetli kožu, smanji otečenost i istakne konture lica. Održavanje čistoće kože lica i redovno hidriranje su neizostavni koraci u njenoj svakodnevnoj rutini nege kože. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)