Zanimljivosti

ANA GAJI ĆERKU SVOG SINA, ALI JOJ NIJE BAKA NEGO MAMA: Poznata španska glumica nastavlja da šokira svet!

Na ovaj korak ona se odlučila nakon tragedije koju je doživela.

12.04.2024 10:20

ANA GAJI ĆERKU SVOG SINA, ALI JOJ NIJE BAKA NEGO MAMA: Poznata španska glumica nastavlja da šokira svet!
Profimedia

Poznata španska voditeljka, glumica i manekenka, Ana Garsija Obregon (69) nedavno je proslavila prvi rođendan ćerke Anite. Kako piše britanski San, ona je dobila ćerku prošle godine nakon smrti svog sina Aleksa koji je preminuo od raka. Ana je objasnila da je na ovaj način ispunila poslednju želju svog sina i da devojčica nedoljivo liči na svog oca.

 

 

Anita nikad neće upoznati oca

Ana je u maju 2020. doživela tragediju kad joj je umro sin Aleks sa samo 27 godina od raka. Pre nego što je započeo sa hemoterapijama on je ostavio svoju spermu koju je Ana iskoristila i preko surogat majke prošle godine dobila devojčicu.

Prema njenim rečima poslednja želja njenog sina bila je da postane otac i ona je rešila da mu tu želju ispuni. Dete je rođeno preko surogat majke, ali je Ana odgaja kao sopstvenu ćerku. Povodom prvog rođendana Anite ona je uz slika slavlja postavila i emotivnu poruku u kojoj se obratila devojčici.

- Mogu samo da budem zahvalana, jer je moje srce ispunila svetlošću nakon što sam pala u najdublju tamu osakaćena ogromnim bolom. Hvala ti na osmehu, brbljanju, puzenju i prvim koracima. Hvala ti što me gledaš sa istom ljubavlju kao što me tvoj tata gledao… Nikad me niko nije tako gledao. Ti si kopija svog oca, željena sa tog neba koji se graniči sa večnošću - napisala je glumica.

 

 

Ana je svesna da devojčica nikad neće upoznati svog oca, ali joj već sada priča o svom sinu.
- Jednog dana ću ti reći kakav je bio tvoj tata: plemenit, velikodušan, hrabar, pun podrške, zabavan, pun ljubavi, sa ludom nežnošću koja je izazvala ljubav u svima nama koji smo imali sreće da ga volimo. I ti ćeš biti ista, Anita. Moj mali anđele svetlosti, duvaćeš svećice u snu sa svojim tatom dok te ja grlim - napisala je u emotivnoj poruci poznata glumica.

Ana je vrlo brzo nakon gubitka sina pokrenula proceduru za dobijanje deteta od sperme njenog pokojnog sina. Kako Španija ne priznaje surogat majčinstvo ona je sve to uradila u SAD gde su čuvali zamrznu spermu njenog sina. 

 

 

 

Anita je rođena 20. marta 2023. u Majamiju i Ana je njena zakonita majka kako piše i u detetovoj krštenici. Glumica je se prošle godine našla u centru javnosti u Španiji nakon što je otkrila kako je dobila dete što je pokrenulo brojne debate, posebno što ona sama ima 69 godina, pa se mnogi pitaju da li će dovoljno poživeti i da podigne dete. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)