Zanimljivosti

OTAC BJANKE SENSORI KIPTI OD BESA ZBOG NJENIH STAJLINGA: Zet Kanje Vest neće se radovati zbog onoga što mu je poručio! (FOTO)

Leo Sensori je isprozivao svoju ćerku zbog, kako je rekao, "otpadne" odeće u kojoj je se pojavljuje na zahtev svog supruga

05.03.2024 12:25

OTAC BJANKE SENSORI KIPTI OD BESA ZBOG NJENIH STAJLINGA: Zet Kanje Vest neće se radovati zbog onoga što mu je poručio! (FOTO)
Profimedia

Poznati reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori privlače pažnju gde god da se pojave svojim neuobičajenim, a često i šokantnim i neprimerenim modnim izborima. Ovog puta našli su se na meti kritika njenog oca. Naime, Kanjeov tast je otvoreno pozvao repera da se suoči sa njim zbog "otpadne" odeće koju Bjanka nosi, a na šta ju je, smatra, Kanje primorao.

Bjanka koja ima 29 godina privlači pažnju svojim provokativnim izgledom. Još se prepričava njena odluka da se u javnosti pojavi samo u providnoj haljini ispod koje nije imala ništa. Osim što nije imala donji veš, tanka tkanina od koje je haljina bila napravljena jedva je prikrivala njeno bujno poprsje, ali je opšti utisak bio da deluje vulgarno.

To nije jedini put da je reperova supruga šokirala svojim modnim izdanjem. Ako je suditi po slikama koje kruže društvenim mrežama, mnogi smatraju da je ona u tome nadmašila prethodnu Kanjeovu suprugu Kim Kardašijan jer je viđena je i kako šeta Parizom noseći na sebi samo prozirne hulahopke i mali plavi top. Njen otac je odgovorio na rizične poglede, nazvavši svoju ćerku "golim trofejnim ponijem".

Luela Anderson, savetnica za veze, veruje da ovo može da stvori razdor između bračnog para koji je u žiži interesovanja svetske javnosti. 

 

 

- Između Bjanke i Kanjea moglo bi da dođe do tenzija zbog porodičnih sukoba mišljenja. Bjanka ima mnogo ljudi koji privatno i javno izražavaju zabrinutost za nju, što ona možda odluči da ignoriše - ističe savetnica Anderson.

Ipak, ona dodaje da bi svi ovi novi komentari mogli da nateraju Kanjea i Bjanku da se pozabave svojim problemima. Luela smatra da bi ovo mogao da bude katalizator ukoliko Bjanka ima problema sa Kanjeom: da napokon vode otvoren i iskren razgovor o njihovoj vezi i svim nedoumicama koje ona ima.

 

 

S druge strane, Bjankin otac je povređen. Kako piše "Dejli mejl" pozivajući se na svoje izvore, Kanjeov tast je ogorčen što je slavni muzičar njegovu "voljenu ćerku pretvorio u tržišnu robu koja izgleda bezveze". On je besan na Kanjea zbog načina na koji paradaira sa Bjankom, kao da je ona "odvratni goli trofejni poni."

Ovo će svakako, prema rečima savetnice za veze, imati negativan uticaj na Leov odnos sa svojom ćerkom i zetom, a to bi moglo da stvori "napetost između dve porodice".

 

 

- Bjanka bi mogla da se nađe "između dve vatre", a njen odnos sa ocem mogao bi da utiče na ove komentare. Takođe, može se osećati povređeno i posramljeno zbog njegovih izjava, posebno ako ima jaku vezu sa Kanjeom i ne slaže se sa očevim mišljenjem.- ističe Andersonova.

Ona takođe otkriva kako veruje da Bjankin otac rizikuje da se ćerka distancira od njega.

- Ako je Bjanka posvećena Kanjeu, ona može da kaže kako komentari njenog oca izazivaju nepotrebnu dramu i mogu da utiču na njen odnos sa ocem - navodi Andersonova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)