Zanimljivosti

ŠOK PAPARACO KANJEA I BJANKE: Atraktivna lepotica maltene gola usred restorana, ništa nisu skrivali (FOTO)

Nisu se obazirali na reakcije okoline.

01.03.2024 16:55

ŠOK PAPARACO KANJEA I BJANKE: Atraktivna lepotica maltene gola usred restorana, ništa nisu skrivali (FOTO)
Profimedia

Reper Kanje Vest i manekenka Bjanka Sensori mazili su se u restoranu Ferdi u Parizu nakon napornog dana na Nedelji mode u Parizu. Bjanka se pojavila u javnosti u providnoj skraćenoj haljini bez donjeg veša ispod, otkrivajući njeno živahno poprsje, dok je Kanje bio obučen u crnu majicu i pantalone. Bjanki se ispod providnih čarapa video i polni organ. Taman kad smo mislili da smo videli sve u prethodnim nedeljama, ona je otišla korak dalje.

Poznti par već neko vreme šokira svojim ponašanjem u javnosti. Čini se da nemaju nikakve kočnice. Ovakvo njihovo ponašanje sve više šokira javnost.

Profimedia

Kanje i Bjanka

Bjanka izlazi iz kuće samo u čarapama i topovima boje kože, nekad šeta bez gornjeg dela odeće i grudi, viđali smo je bosu, s hulahopkama na glavi poput kape.. Mnogi su komentarisali kako Kanje od svoje nove izabranice želi da napravi novu Kim Kardašijan. Sudeći prema fizičkom izgledu, to mu veoma dobro polazi za rukom. Jedino što Kim nikada nismo videli u ovako oskudnom izdanju, makar od kad je svet obišao njen intimni video koji ju je i vinuo u zvezde.

 

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)