Zanimljivosti

"HOLIVUD JE UNIŠTIO DUŠU OVOG ČOVEKA, TUŽNO I PONIŽAVAJUĆE!": Sem Smit neprepoznatljiv na Nedelji mode u Parizu (FOTO+VIDEO)

Britanska zvezda iznenadila sve na modnoj pisti, nije ni nalik sebi!

04.03.2024 20:01

"HOLIVUD JE UNIŠTIO DUŠU OVOG ČOVEKA, TUŽNO I PONIŽAVAJUĆE!": Sem Smit neprepoznatljiv na Nedelji mode u Parizu  (FOTO+VIDEO)
Credit: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Čuveni pevač Sem Smit pojavio se na Nedelji mode u Parizu i definitivno nije prošao neprimećeno. On je iznenadio publiku pojavljivanjem kao model u novim kreacijama modne kuće Andreas Kronthaler. Uz avangardni pristup renesansnim kostimima, Sem se pojavio u škotskom desenu koji je privukao pažnju neobičnim izgledom. 

Smit je poneo karirani ogrtač, ultra mini-kilt ispod koga mu je izvirivala zadnjica, turban sa škotskim motivima, kao i dokolenice u sličnom dezenu. Ženske čizme sa vrtoglavo visokim platformama zadavale su mu muke, pa je morao da vodi računa kako hoda, budući da je svaki korak mogao da se završi fatalno. Većina paparaca upravo to je i čekala, ali Sem je imao pomagalo u vidu velikog štapa nalik pastirskom koji mu je pomogao da ne završi na podu. 

 

 

Njegov modni performans bio je upotpunjen zelenim džemperom V-izreza, crveno-narandžastim plaštom i crveno-crnim čarapama koje su virile iz sivih kariranih čizmica sa ogromnim platformama. Takođe mu je iz turbana koji je bio istog desena kao i kilt izvirivala velika tkanina crnog tila u vidu vela.

Sem se u drugom delu revije pojavio u crnom, potpuno pokrivenom autfitu koji je uključivao srebrni top i dugačku jaknu sa otvorima kroz koje je bilo moguće videti ono što je bilo ispod. Sa mrežastom maramom i širokim šeširom koji mu je prekrivao oči, Sem je izgledao “kao da je zaslepljen zarad mode”.

 

 

Cela kolekcija, uključujući i odevne kombinacije koje je nosio, kasnije je objavljena na zvaničnoj stranici Vivijen Vestvud uz citat Henrija Džejmsa: "Tradicija se održava samo dodavanjem nečeg novog". Semov modni izbor definitivno je izazvao pažnju i nametnuo pitanje: da li je reč o modnoj ikoni ili kontroverznom potezu? Jedno je sigurno - Smit je jiznova uspeo da privuče pažnju svojim nekonvencionalnim modnim izborima, ostavljajući javnost u raspravi o njegovom najnovijem modnom izdanju, a o tome je pisao i San.

 

 

Obožavaocima lika i dela Sema Smita se nimalo nije dopalo ovakvo njegovo pojavljivanje, a usledili su brojni komentari.

- Holivud je uništio dušu ovog čoveka, tužno.

- Toliko mi nedostaje onaj stari Sem Smit, bio je toliko drugačiji od sadašnjih pevača. On je sada samo jedan u gomili.

- Šta se desilo ovom momku? Iskreno sam radoznao. Bio je tako otmen i skroman.

- Kakva šteta, tačno ga je uništio Holivud!

- Hoćemo nazad starog Sema Smita!

- Izgleda da je izgubio glavu.

- Ovo je ponižavajuće!

- Oči pričaju priče. Lik je tako mrtav iznutra i izgubljen - bili su samo neki od oštrih komentara povodom Semovog učešća na Nedelji mode.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

bojana

05.03.2024 09:10

kad prodas dusu djavolu,tako to ide. Ali ima hitove, slavu i pare,jeij